Een digitaal marketingplan op maat? Dat kan! 

Ben jij klaar om je business naar een hoger niveau te tillen? Je bent je bewust van het feit dat online aanwezigheid belangrijk is, maar hebt de tijd niet om eraan te beginnen? Wil je graag starten met sociale media, e-mailmarketing, bloggen, online adverteren,... maar weet je niet hoe? Is het antwoord op al deze vragen 'ja'? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen, want ik heb de oplossing voor jou! Een digitaal marketingplan op maat omvat:
  • ✔ Een analyse van jouw bedrijf en de huidige communicatiekanalen
  • ✔ De doelen en toekomstplannen van jouw bedrijf
  • ✔ De digitale strategie om jouw doelstellingen te halen
  • ✔ Een contentstrategie, social media plan en e-mailmarketing schema voor jouw bedrijf
  • ✔ Plan van aanpak!
De start van dit alles is àltijd een gratis intake gesprek met mij, waarin jij mij alles vertelt over jouw business en bepalen we waar jouw bedrijf nood aan heeft om digitaal door te breken. Afhankelijk van die noden, ontvang je van mij een offerte op maat en kan jij nog altijd vrijblijvend beslissen of we samen verder gaan! Wat denk je, gaan we samen de uitdaging aan?

Over Evi Driesen: Evi werkt sinds 2016 als freelance content creator in bijberoep voor verschillende klanten. Om de klanten nog beter van dienst te zijn volgde ze dat jaar een postgraduaat Digitale Marketing. Wat ze daar bijleerde, in combinatie met de ervaring die ze bij verschillende werkgevers en klanten op deed, maken haar tot de perfecte vrouw om jouw digitaal marketingplan op maat te maken én ook te helpen bij de opvolging ervan. Je leert haar beter kennen op haar persoonlijke blog: evidriesen.be

Ik wil een digitaal marketingplan op maat!