Over Evi…

Mijn ‘beste’ Instagramfoto’s van het afgelopen jaar zijn een ideale manier om mezelf voor te stellen aan mensen die me nog niet kennen! Je ziet in deze 9 foto’s duidelijk mijn interesses terugkomen: eten, de weg naar een bikini body, schoenen en accessoires, fotografie én Girlbossing around.

En dat Girlbossing around, daar ben ik intussen al 1,5 jaar mee bezig! Wat begon als social media content voorzien voor één klant, is nu uitgegroeid tot een bloeiende business in digitale marketing, met een specialisatie in content marketing. Na mijn studies communicatiemanagement, waar ik de basics leerde, schoolde ik me verder bij tijdens een postgraduaat Digitale Marketing in avondschool aan de HoGent. En die kennis kan ik nu doorgeven aan jou!

Deze blog is een combinatie van (digitale) marketing gerelateerde artikels, maar ook tips & tricks voor startende ondernemers en hier en daar een persoonlijke update. Ik hou van een persoonlijke aanpak, dus mag het hier af en toe ook eens over mezelf gaan! 😉

Als je benieuwd bent naar wat ik zoal heb gedaan voor mijn klanten, kijk dan even hier! Verder kan ik je enkel nog maar veel leesplezier wensen en tot snel!