Mijn business baby is geboren!

Ik ben nu een weekje terug aan het werk en vandaag lanceerde ik mijn business baby: De Contentfabriek!

Content marketing voor ondernemers

Content marketing is kort gezegd alles wat met (online) content te maken heeft: denk aan blogs, social media, e-mailmarketing, marketing automation,… Met De Contentfabriek wil ik dit toegankelijk maken voor iedereen met een eigen zaak! Ik maakte al een gratis checklist met alles wat een goede blog moet bevatten, ben momenteel bezig met de uitwerking van het BOOST YOUR BLOG e-book waar ondernemers zelf mee aan de slag kunnen en wil tegen het einde van de maand mijn Content Abonnement kunnen lanceren. En dan heb ik nog 5 ideeën klaarstaan om uit te werken, dus ik kan wel even voort 😉

Niet het zoveelste zijproject

Of ik het spannend vind? Enorm! Want ik ben dan wel terug beginnen werken vorige week, met de twee klanten die ik nog heb, kom ik bijlange niet uit de kosten. Ik heb gelukkig dankzij de opdracht bij Pelckmans uitgevers een mooi spaarpotje opgebouwd in mijn zaak, dus ik kan wel een periode zonder inkomsten overbruggen. Maar dat moet niet te lang duren. 😉

Anderzijds voel ik me daardoor nu gemotiveerder dan ooit om er echt iets van te maken en het niet mijn zoveelste ‘zijproject’ te laten worden. Sinds ik zelfstandige ben geworden, ben ik eigenlijk van de ene in de andere opdracht gerold. Daardoor zat ik financieel altijd in een comfortabele positie. Ik moest wel werken voor mijn centen, maar ik moest nooit actief op zoek naar klanten. En nu wel! Dus dat is spannend hé. 🙂

Parttime mama/ondernemer?

Mijn ultieme doel met De Contentfabriek is financiële vrijheid bereiken. Ik wil mijn bedrijf zo uitbouwen dat er dankzij automatische processen een constante stroom van inkomsten is, zodat er tijd genoeg overblijft om er te zijn voor mijn gezin.

Dat is iets waar velen met mij van dromen, maar sommigen ook al effectief hebben waargemaakt. En als zij het kunnen, moet het voor mij ook mogelijk zijn! De eerste stappen zijn gezet, nu is het aan mij om het te doen groeien. En ik wil jullie natuurlijk langs deze weg ook op de hoogte houden. 🙂

Als je interesse hebt in content marketing voor ondernemers, kan je altijd De Contentfabriek volgen op social media: Facebook, Instagram en/of LinkedIn! Je mag kiezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *