Dit was september 2019

Ah september, wat was het weer een heerlijke maand! We werden getrakteerd op nog een aantal zomerse dagen, we gingen voor het eerst als gezin van 3 (eigenlijk 4 want John is ook ons kind :D) op vakantie en ik nam Felix overal mee op sleeptouw! Kijk je mee?

September begint met Felix die in z’n tweede sprongetje zit. Die sprongetjes gaat over de mentale ontwikkeling van kindjes die gepaard gaat met moeilijke periodes. Tijdens zo’n sprongetje zijn baby’s huilerig, hangerig en hongerig en Felix is geen uitzondering. Thank god voor draagdoeken!

Ook in september: de ontploffing in Wilrijk achter onze hoek… Heel onwezenlijk om te zien, zoiets zie je normaal in de films.

In september begint ook altijd ons turnseizoen weer en dat betekent voor mij ook: terug conditiegym geven! Ik keek er keihard naar uit en was benieuwd hoe het met mijn conditie gesteld was. Het valt allemaal nogal mee dus da’s fijn. 🙂

Ik ging op bezoek bij de collega’s in de WATT Toren in Berchem! Heel leuk en ik kijk er ook wel naar uit om daar terug te beginnen werken in november.

En na een heerlijke dag werd ik nog getrakteerd op deze zonsondergang tijdens mijn wandeling met John. Ik voelde me op dat moment zo gelukkig en liep de hele tijd als een onnozele te glimlachen.

In september interviewde ik Lotte, eigenares van drie winkels van Leonidas voor de blog van A12Shopping. Ze heeft een heel leuk verhaal, dus als je dat graag wil lezen kan dat hier!

Ik trakteerde mezelf daarna op een smoske kaas. Felix kreeg daar ook honger en omdat de A12 met de auto zo’n verschrikking is tegenwoordig, besloot ik hem nog eten te geven op de parking.

In september gingen we mijn bakfiets bestellen! Het werd er een van Urban Arrow en ik kijk er zó hard naar uit! Ik verwacht eigenlijk deze week een seintje dat we hem mogen oppikken.

Ik begon deze maand met Felix in de donkere kamer te leggen voor zijn dutjes overdag. Lukt perfect!

Kijk nu hoe geweldig hij eruit ziet met dat zonnenbrilleke! <3

Ik heb veel foto’s van Felix en Felix en Kristof, maar maar heel weinig foto’s van mezelf en Felix. Dus wanneer het kan vraag ik of iemand een foto wil maken. En daar komen dan soms mooie foto’s uit!

Onze trouwboek kwam ook binnen deze maand! Blij dat we die hebben en nog altijd mega content van alle foto’s. Als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf: Mrs & Mr J.

Op 10 september was ons kleintje al twee maanden. Stop de tijd. 🙂

Niet alleen de conditiegym is terug begonnen, ook mijn personal training is weer gestart! De eerste sessie was er vooral een van bijpraten en kijken hoe het gesteld is met mijn eetgewoonten (slecht; komt nog in een blogje!) en kracht (redelijk, terug opbouwen is natuurlijk nodig maar dat komt wel.) Ik was wel mega fier op mezelf dat het was gelukt om daar met kind en al om 9u ’s ochtends te staan. Dat geeft me wat vertrouwen om binnenkort de ochtendrush te overleven. 🙂

Selfie met m’n cutie. 😀

150 ml moedermelk afgekolfd in één sessie, een persoonlijk record. Het is misschien raar, maar het geeft heel veel voldoening om dat te zien. 😀

#momlife. Ik denk dat Kristof deze foto heeft getrokken om 20u ’s avonds op een zaterdagavond. En dan hebben wij nog geluk dat Felix het zo goed doet. Ik mag er niet aan denken wat een uitputtingsslag het moet zijn als je een huilbaby hebt of een slechte slaper.. Respect voor alle ouders!

De zondag voor we op vakantie vertrokken was heerlijk! Ik ging brunchen bij vriendinnen, trof Kristof nadien op een terras met wat vrienden en ’s avonds gingen we bij mijn schoonouders eten. En dat allemaal met prachtig weer, heerlijk.

Voor onze eerste vakantie trokken we naar Zeeland! We hadden een prachtig huisje in een nieuw Roompot vakantiepark geboekt met een bevriend koppel, hun dochtertje van 1,5 en de honden. We gingen wandelen op het strand.

Waar John ook los mocht en ineens hadden we een zeehond! Van de sproeier in de tuin heeft hij schrik, maar de zee was geen probleem. Begrijpen wie begrijpen kan! 😉

Wakker worden met papa. Mijn hart ontploft. 😀

Niet alleen wij amuseerden ons, John had ook de tijd van z’n leven. Hij mocht veel loslopen met Stella, de border collie. Want die luistert goed en dan weten we dat John ook mee terug komt. 😉

Als de kindjes in bed lagen, kwamen de gezelschapsspelletjes boven!

John ging voor de eerste keer in zee, voor de eerste keer op een boot, voor de eerste keer mee los lopen met Kristof, voor de eerste keer mee op restaurant,… En hij deed dat allemaal super goed!

Poging om Felix naar de camera te laten kijken. Mislukt. En hij besloot een seconde later nog even een gulp melk terug te geven over mijn hand. 🙂

Home sweet home met pizza delivery!

Op vakantie hebben we heerlijk weer gehad, terug thuis was het meteen wat anders. Koud en veel wind. Ik wilde gaan wandelen met John en Felix in de draagzak en heb hem maar een mutske opgezet voor de wind. Dat is toch het schattigste ooit? 😀

De laatste zaterdag van september had ik even geen zin om wéér voor Felix te zorgen. Kristof doet zijn best waar het kan, maar 95% van de zorg voor Felix ligt bij mij. Ik heb daar zelf voor gekozen en heb daar natuurlijk geen spijt van, maar na 12 weken fulltime zorgen voor dat kleintje, had ik even nood aan een moment voor mezelf. Kristof gaat op zaterdag ook vaak werken, maar stelde voor om Felix mee te nemen. In die paar uur zonder kindje ging ik lopen met de hond, nam ik een uitgebreide douche, maakte ik voor mezelf deze luxe lunch en deed ik de afwas. Geen bijzondere dingen maar die paar uurtjes hebben me echt goed gedaan!

En intussen is het alweer oktober, de maand waarin ik vorig jaar te horen kreeg dat ik PCOS heb en waarschijnlijk niet makkelijk op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen geraken. (Daar schreef ik ook een blog over.) En een jaar later is het mijn laatste maand thuis met Felix. Gek hé, hoe het leven loopt… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *