Dit was juni 2019

Mijn laatste maand voor ik mama word… Dit was juni!

Juni begint met een kleedje waar ik veel complimentjes mee kreeg! En dan te denken dat ik het niet durfde aandoen omdat ik vind dat mijn poep er dik in staat. Was dus blijkbaar een onterechte vrees. 🙂 Een fris kleurtje op mijn nagels! Lang geleden dat ik voor zoiets fel ging, maar deze kleur ga ik van de zomer veel kiezen denk ik.

In juni was het ook ons jaarlijks turnfeest! <3 Altijd iets om naar uit te kijken en dit jaar deden mijn dames van Fit & Gezond ook een optreden. In pyjama, op Wake me up van Wham. Ik ga ze missen volgend jaar, met alle veranderingen op het programma heb ik besloten geen les meer te geven aan FIt & Gezond, deze dames dus, maar wel nog Conditiegym.

Zon! Zomer! Eindelijk! Ik smeer me goed in en heb toch het gevoel dat ik tijdens mijn zwangerschap beter bruin dan anders, nog iemand die dat herkent of beeld ik het me in? 🙂

We gingen onze nieuwe buurt nog eens verkennen met de woefie! En op vrijdagochtend is het zoals altijd tijd voor personal training. Ik ben best trots op mezelf dat ik dit zo lang kan volhouden. Natuurlijk zijn de trainingen aangepast, maar toch, schouderklopje voor mezelf.

Héééél leuke post: de doosjes en stickers voor de suikerbonen en de enveloppen voor de kaartjes. Begin juli ga ik die samen met mijn zus en schoonzus allemaal vouwen, vullen en schrijven. In juni stond het vrijgezellenweekend van vriendinnetje Lotte op het programma! Het was mega gezellig met al haar vriendinnen en familie en ik stond om 2 uur ’s nachts nog mee karaoke te zingen op vrijdagavond. Dat heb ik nog een hele week gevoeld maar kom. 😉

Begin juni kwam ook Julia erbij dus moesten we natuurlijk weer een nieuwe foto maken. Dat gaat zo leuk zijn om ze binnenkort allemaal op een rijtje te zien! En maandag na het vrijgezellenweekend was ik officieel mijn enkels kwijt. Gelukkig is het mooi weer, want ik heb geen andere schoenen meer aangehad dan die op deze foto haha!

Buikfoto op vijfendertig weken. <3 En een voetbadje!

Niet alleen ik vind onze kussens in de zetel goed om dutjes op te doen. 😉 In juni had ik een portretshoot ingepland voor mijn nieuwe website. Na mijn zwangerschapsverlof kom ik professioneel niet meer naar buiten als ‘Evi Driesen, freelancer’ maar wel als ‘Evi Driesen, Chief Content Officer van De Contentfabriek’. Het wordt tijd om het allemaal wat professioneler aan te pakken, dus daar hoort een bedrijfsnaam en professionele foto’s bij! Ik hou jullie nog wel op de hoogte van die ontwikkelingen.

John vindt de mat onder de verschoningstafel ook wel goed liggen en ik vind het mega cute, ik denk dan graag dat hij mee aan het wachten is op het kindje. :p De portretshoot ging door bij Bardin, waar ik na afloop nog een lunchke nuttigde!

Ik ben helemaal verliefd op onze buggy: de Mutsy Evo in deep grey denk ik. Lekker donker en stoer! Ik heb wel een dikke drie kwartier aan het sukkelen geweest met opzetstukken voor de draagmand en de Maxi Cosi en hoe je dat allemaal in en uit elkaar krijgt. Maar het is gelukt en eigenlijk poepsimpel eens je het weet! Ik ben al blij dat ik dat nu al heb gedaan, anders had het gegarandeerd ruzie geweest op de parking van het ziekenhuis. :p

Mijn mooie man en onze flodderhond. <3

Na het frisse muntgroen ga ik weer voor mijn favoriete roze, mijn personal trainer vindt dit ‘Evi-roos’. 🙂 De buren bij Digital Donkey, waar ik meestal op dinsdag en vrijdag dit, kwamen raketijsjes brengen tijdens een hete dag. Ge-wel-dig!

John weet ook van de hittegolf en is heel kalm, net zoals wij allemaal. Ik krijg veel vragen of ik het nog wel uithou, zo hoogzwanger en met die warmte en het antwoord is ja! Mijn laatste week werken ging ik van airco in de auto naar airco op kantoor en terug. Daarnaast wordt het in ons appartement gelukkig nooit mega warm en mijn enkels was ik toch al kwijt. Dus ik heb er weinig last van, gelukkig.

Zie hier een van de foto’s van de portretshoot! Ik ben echt mega blij met het resultaat, mijn zwangere buik staat er hier en daar mee op, maar ook vaak genoeg niet dus ik kan echt al aan de slag met m’n nieuwe website. Spanneeend!

De foto’s ernaast: babypoll van de collega’s bij Pelckmans uitgevers. 🙂 1 juli is het al niet geworden – gelukkig – ik ben benieuwd welke datum het uiteindelijk wel zal worden!

After “workout” foto! Geen echt workout de laatste week van juli maar meer een losmaak/stretchsessie. Ik had het gevoel dat ik helemaal aan het opstijven was en Kyo heeft dat verholpen! Ik deed nog iets heel belangrijk op m’n laatste kantoordag: een rugzak kiezen voor wanneer ik terug begin te werken. Momenteel was mijn werkzak een Longchamp pliage met korte handvaten, zo’n handtas die je dus enkel aan de hand of in je ellenboogplooi kan dragen. Lijkt me niet heel praktisch wanneer ik met een baby op pad ben dus: tijd voor een rugzak! Deze twee van Eastpak vond ik allebei mooi en na een poll op Instagram stond de score op 50-50. Je begrijpt dan ook dat ik ze allebei heb gekocht. :p Eentje voor de winter en eentje voor de zomer, zoiets? 🙂

Juni was niet ‘gewoon’ mijn laatste maand werken voor m’n zwangerschapsverlof, maar ook echt mijn laatste maand bij mijn opdrachtgever Pelckmans uitgevers. Vorig jaar in april ben ik er voltijds gestart, later is dat op mijn vraag 3 dagen per week geworden en met de aankondiging van m’n zwangerschap zijn ze daar op zoek gegaan naar een voltijdse collega om mij voorgoed te vervangen. Dus ja, het was best een rare week, die laatste van juni. Ik neem afscheid van collega’s waar ik bijna anderhalf haar mee heb gewerkt, niet voor drie maanden zoals een normale werknemer maar voor altijd. En dat besef ik niet helemaal! Nog altijd niet eigenlijk. 🙂

Ik kreeg wel mega fijne cadeautjes mee naar huis! Deze twee body’s met tekeningen van illustratoren van kinderboeken van Van Halewyck en nog een heerlijk verwenpakket van Rituals. Ik ga ze missen!

Mijn vakantie werd op vrijdag ingezet met een boekje in de zon en pizza aan huis. En zo sluit ik mijn laatste maand als niet-mama af. In het volgende maandoverzicht is mijn baby geboren en ben ik mama. Bi-zar!! Tot volgende maand. 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *