Dit was mei 2019

1 juni en eindelijk zitten we nog eens op zaterdag in het zonnetje in onze tuin! Mei heeft ons geen goed weer gegeven, maar gelukkig stond er veel leuks op het programma om er weer een topmaand van te maken. Kijk je mee?

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Baby nr. 2 is er! De volgende in het rijtje is gepland voor één van deze dagen, Griet voor het einde van de maand en ik voor 20 juli. Het komt echt dichterbij. In mei ging ik nog eens naar de kapper! Nu m’n haar dankzij de hormonen zo mooi is, is het zonde om met een slecht kapsel rond te lopen, nietwaar? 🙂 Ik ging naar Costa Del Kapsalon in Antwerpen, waar een oud-studiegenoot mijn haar knipte! Ik ben er kei blij mee. 🙂 En draag een sjaal in mei, zot toch?

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

John weet de goeie plekjes in huis er wel uit te kiezen, als hij er zo bijligt vind ik zelfs dat hij iets menselijk krijgt.. Of ligt dat aan mij? :p Achtentwintig weken zwanger in mei!

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

We gingen onze keuken kiezen en dit is de combinatie geworden: het donkere wordt ons werkblad en het lichte is de kleur van de kasten. In combinatie met een lichtgrijze tegel. Ik kijk er zo naar uit! John wilde een kusje komen geven. 🙂

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

In het weekend is John ook wakker om 6u30, het uur van onze wekker in de week. We laten hem dan uit z’n bench en dan komt hij bij ons nog wat knuffelen, gezellig! De happy place van mijn zus is haar nagelstudio! En ook mijn happy place want dat is altijd gezellig bijkletsen én ik wandel buiten met mooie nagels.

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

In mei heb ik regelmatig heel slecht geslapen, deze selfie maakte ik na nog eens een nachtje zonder opstaan: heerlijk! Op controle bij de gynaecoloog en de baby lag nog eens goed voor de foto. <3

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Bolle buik in de fitness! Het wordt zwaarder, maar ik ben blij dat ik nog steeds elke week mijn uurtje personal training kan doen. En goeiemorgen uit de Ardennen! We gingen een weekend mee verhuizen met mijn ouders. Beter gezegd: Kristof en papa reden over en weer, mama en ik hebben er een chill weekendje van gemaakt. 🙂

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

En bij chillen hoort ook een lekker ontspannend bad! Ik mis het meer en meer in ons appartement, maar gelukkig hebben we op Linkeroever terug een bad. Weer een paar slechte nachten gehad, maar na een paar uurtjes in de zon in de tuin was ik er helemaal bovenop, heerlijk wat een beetje zon met een mens doet hé.

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Hier ligt hij weer zo schattig… En fier op mezelf want dit roltafeltje van Ikea heb ik helemaal zelf in elkaar gevezen! #trots Gekocht voor de verzorgingsspulletjes, dan kan je redelijk gemakkelijk overal verschonen. En het is ook gewoon mooi. 🙂

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Er was één drukke zondag in mei: stemmen, naar de hondenschool, lunchen bij vrienden, naar een communiefeest en ’s avonds eten bij mijn ouders. Het was mooi weer en zo’n dag tussen vrienden en familie doet altijd deugd! En behind the scenes van mijn buikfoto’s. De pamperdoos op het bed, met een blikken doos daarop om m’n gsm tegen te houden. En dan de zelfontspanner op! Kristof trekt niet graag foto’s, dus dan is dit de ideale oplossing! 🙂

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

En dan krijg je dit als resultaat! 32 weken zwanger, nog 8 te gaan… Kristof heeft de wieg in elkaar gestoken en toen kreeg ik toch wat kriebels. Binnenkort ligt daar een baby’tje in! Heel gek gevoel 😀

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Ik was eens benieuwd hoe ik er langs achteren uitzie en moet zeggen dat ik het nog vind meevallen! 😀 De teller staat intussen op +13 kilo, maar die lijkt zich toch vooral te centraliseren aan m’n buik en borsten. En dat is helemaal prima. Het zonnetje dat door het slaapkamerraam binnenschijnt, zalig!

Dit was mei 2019 - Evi Driesen

Babykamer! Bureau wordt dus verschoningstafel en de wieg staat er eigenlijk ook wel goed voor de middagdutjes op termijn. 🙂 Spannend! John gebruikt mijn buik als hoofdsteun als hij bij mij komt knuffelen en de baby reageert daarop haha. Ik heb de beweging van mijn buik nog niet kunnen vastleggen op video, het is alsof hij dat aanvoelt want elke keer ik m’n gsm bovenhaal om te beginnen filmen, stopt hij met bewegen. Nu al verlegen! Of koppig, ’t is maar hoe je’t bekijkt. 😉

Intussen is het juni, onze laatste maand met tweetjes…! De plannen deze maand? Turnfeest, vrijgezelle van Lotte, mijn laatste maand werken en verder niet veel! Ik voel dat het steeds zwaarder begint te worden en ik vaker moet rusten, dus dat ga ik dan ook doen. Profiteren van de rust zo lang het nog kan! 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *