Dit was april 2019

Back to life na een heerlijke week niets doen in Gran Canaria! April was gelukkig een stuk rustiger dan maart, kijk je mee?

Dit was april 2019 - Evi Driesen

And back to life begint al meteen met ’s morgens én ’s avonds file, geweldig. Omdat we pas zondagavond rond 23u zijn geland en ik maandag meteen ga werken ben ik heel blij met mijn zeteltje en John die weer gezellig komt knuffelen. Moe moe moe!

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Ook de rest van de week hou ik het rustig en gebruik in mijn avondjes in de zetel om bij te lezen! Dit boek is heel compleet en vind ik fijn om te lezen, ik bundelde het samen met vier andere dingen waar ik veel aan heb (gehad) tijdens mijn zwangerschap in een blogje.

En ben nog steeds aan het sporten! Op dinsdag conditiegym, vrijdag personal training en zaterdag probeer ik zo veel mogelijk naar de yoga te gaan. Ook over sporten tijdens mijn zwangerschap staat een blogje online!

Dit was april 2019 - Evi Driesen

John wilde wel eens proeven van de koffiekoek 😉 En nieuwe nagels van bij mijn zus! Ze opende haar eigen nagelstudio op Linkeroever en je kan haar volgen op Instagram.

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Mijn zus heeft al twee kindjes, een jongen en een meisje, en dat is héél gemakkelijk. 😉 Deze draagdoek stond op onze lijst maar kan ik nu gewoon overkopen! Ik moest dat natuurlijk meteen eens testen. Het knopen zelf is niet zo moeilijk, alleen zat hij hier veel te hoog. Kan natuurlijk ook komen door dat buikje dat nu nog in de weg zit 😉

Knuffelen met John! Ik kwam hierdoor zelfs te laat op m’n personal training want ik vond het zo gezellig hoe hij op m’n buik kwam liggen. Oepsie 😀

Dit was april 2019 - Evi Driesen

In april tikte ik 26 weken zwanger aan! Nu bestaat er geen twijfel meer dat ik zwanger ben en beginnen ook buren van een paar huizen verder me te feliciteren op straat met de boodschap dat ze wel een vermoeden hadden maar nog niets durfden zeggen haha. John kreeg een sjaaltje, ik vond het geweldig, hij iets minder. Het sjaaltje is intussen gesneuveld. 🙂

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Picknicktiiime! En onze trouwfoto’s zijn binnen en ze zijn prrrrrachtig. Echt, ik heb ze al vaak bekeken maar het blijft leuk om ze terug te zien, je beleeft heel die dag opnieuw, alle emoties komen terug, echt heel leuk. Bij deze graag nog eens een dikke vette aanrader voor onze trouwfotografen: Mrs & Mr J!

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Training-time! Met slaapoogjes want we hebben onze wekelijkse afspraak verzet van 17u ’s avonds naar 9u ’s morgens. En dat vraagt toch een aanpassing van mij. :p John, het fotomodel.

Dit was april 2019 - Evi Driesen

In april werden we even getrakteerd op een paar zomerse dagen! Die bracht ik door in badpak in de tuin. John wilde komen knuffelen maar dat was niet heel handig op de ligstoel… 🙂

We hebben onze meters gevraagd! Mijn zus en Kristofs zus. Met een kaartje een een toiletzak met opdruk “Meter – like a mum, only cooler”, en ze hebben allebei ja gezegd. 😀

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Ik ging verder met het opruimen van mijn bureau. We gaan er geen volledige kinderkamer van maken maar het wordt wel de kamer waar alles zal liggen en waar we gaan wassen en verschonen etc.

John was helemaal in z’n nopjes na een lesje hondenschool!

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Ik heb al wéken geen pannenkoek meer gegeten, maar intussen eet ik (bijna) elke dag een kommetje pickle chips… Verder geen rare goestingskes, alleen meer honger dan gewoonlijk!

Natte hond! We hebben hem nog eens gewassen die avond en ik zal blij zijn dat we in ons volgende huis een bad hebben. John wordt niet graag gewassen en uit onze inloopdouche kan hij dus gewoon weg. Hilarisch, maar niet handig. 😀

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Nog meer leesvoer! Nu ik meer aan het lezen ben over bevallingen, ontdek ik ook ‘hypnobirthing’. Dat heeft niets te maken met hypnose, zoals de term misschien doet vermoeden, maar wel met het gebruik van je ademhaling om de pijn onder controle te houden. Dat is mijn voorlopig beknopte samenvatting, want ik heb de boeken nog niet gelezen. 😉 Ik hou je op de hoogte!

King John op z’n troon.

Dit was april 2019 - Evi Driesen

De laatste zondag van april was niet bijzonder vermoeiend, maar mijn twee mannen waren wel moe. Wij hebben zelf geen bad, dus af en toe maak ik eens gebruik van dat van mijn ouders! In ons huis hebben we wel een bad en daar kijk ik zo hard naar uit.

Dit was april 2019 - Evi Driesen

Over dat nieuwe huis gesproken, dat zijn ze as we speak aan het bouwen! We kochten een nieuwbouw op Linkeroever en gingen hier bij Vooruitzicht kiezen welke vloerafwerking en badkamermeubels etc. we graag willen. Ze zitten blijkbaar goed op schema, dus dat is plezant. Het volgende dat we gaan kiezen is de keuken en dan moeten we knopen doorhakken over wat we uiteindelijk willen. Veel is afhankelijk van ons budget natuurlijk. 🙂 De laatste dag van april werkte ik van thuis, wat John heel plezant vond want dan moest hij niet in z’n bench ’s morgens!

En zo zijn we alweer in mei aangekomen, ook weer een rustige maand waarin we veel keuzes moeten maken: over ons huis, de geboortelijst, geboortekaartjes,… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *