Dit was maart 2019

Maart 2019 wordt een maand om nooit meer te vergeten, ze staat zelfs gegraveerd in mijn trouwring. 😀 Het was in ieder geval de beste maand ooit, met onze trouw en onze laatste vakantie met z’n tweetjes! Oh ja en mijn verjaardag, maar die is eigenlijk een beetje aan mij voorbij gegaan. 😀 Kijk je mee?

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Ik begon de maand met een gezonde lunch van Midori! Falafel met hummus en een hoop groentjes. Fijn dat dit gewoon beneden aan het kantoor in Berchem zit, voor die dagen dat ik geen tijd heb om zelf een slaatje te maken. John kan soms dramatisch zijn, zoals hier hahaha, ik denk dat hij buiten wou toen.

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

In maart gingen we naar The Little Ones, de babywinkel waar we onze lijst gaan leggen en kregen we deze zak vol brochures mee, love it! En twintig weken zwanger, ook daar schreef ik een update over!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Complimentendag en mijn collega Ellen had voor iedereen een lief kaartje geschreven. Het mijne hangt thuis te blinken aan m’n prikbord. Ook in maart: de twintigwekenecho, waarbij ze de baby volledig nagaan op mogelijke afwijkingen. De hersenen, het hartje en alle organen worden gecheckt. Spannend, maar alles was in orde met onze kleine spruit!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Ik voelde me heel even een New York City girl, in yogapants en met m’n water bottle onderweg naar de auto in putje Antwerpen. John, heel erg op z’n gemak. 🙂

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Mijn papa en zus zijn ook jarig in maart, dus was het brunch bij mijn zus! John en Marcel leren elkaar nog wat beter kennen. :p En dan zijn we al aan de vrijdag voor onze trouw! Ik ging terug naar mijn zus om mijn nagels te laten doen en knuffelde nog wat met Emma. Ik kan het nog niet geloven dat ik binnenkort zelf een baby heb..!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Mijn bruidsboeket! En de photobooth testen met papa. 😀

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Op vrijdagavond gingen we de receptiezaal al klaarzetten en sloten we af met frietjes van de frituuur!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

En dan was het zo ver: 16 maart – WEDDING DAY! Het volledige verslag van die dag kan je ook lezen in mijn trouwblog! 🙂

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

De zondag erna kregen we deze foto al van de fotografen en die staat sinds dan als mijn achtergrond ingesteld. Of ik mijn trouwkleed op zondag nog eens heb aangedaan voor een buikfoto? Misschien… :p Ik was op onze trouwdag namelijk ook 22 weken zwanger, maar heb die dag geen tijd gevonden om me met m’n letterboard voor de muur te zetten.

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

De week na de trouw zijn we gewoon allebei gaan werken, #hetlevenvanzelfstandigen, maar deze pannenkoeken en kaartje van collega An-Sofie maakten veel goed! Op vrijdag mocht ik op uitnodiging naar de Babyboombeurs in Brussel, een heel leuke beurs voor toekomstige mama’s en papa’s.

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Ik testte bijvoorbeeld de BabyBjörn wipper voor volwassenen en begreep meteen waarom zoveel baby’s er zo blij in worden. Staat mee op onze lijst! Ik reed ook rond met de buggy die ik wil en ontdekte dat een Aeromoov reisbedje op minder dan 2 minuten rechtstaat. Moet ik ook hebben! Een week na de trouw plaatsten de fotografen een samenvatting van onze trouwdag op hun blog, met al een hele hoop foto’s. Ze zijn zo mooi!! Nu is het nog een paar weken wachten tot we ze allemaal te zien krijgen, maar dit voorsmaakje belooft heel veel goeds. Ga zeker eens kijken op de website van Claire en Wouter, Mrs & Mr J!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

In de nacht van zaterdag op zondag vertrokken we op vakantie, maar er stond nog iets héél belangrijk op de agenda: update van de baby’s-foto! Roxanne is intussen bevallen van kleine Kamiel en Ann is uitgerekend voor begin april. Kristof en ik gingen op vakantie, dus we moésten onze foto met Kamiel nog hebben, voor het geval dat Ann vroeger zou bevallen, anders klopt onze reeks niet meer haha. Het was nog even stressen want ik moest daarna mijn koffer nog maken, maar alles komt altijd goed! De wekker om 4 uur was pijnlijk, maar het ontbijtje op de vlieger maakte weer veel goed!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Vakantiiieee! We gingen naar Gran Canaria, niet als honeymoon maar wel als babymoon! Daar komt ook nog een blogje van. Onze huwelijksreis is uitgesteld tot een nog te bepalen moment… 🙂

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

We vonden alcoholvrije rode wijn! Goed voor één glas en dan stak het tegen, dus ideaal voor de apéro op ons terrasje. 🙂 Eén dag hebben we decadent gedaan en stoelen gehuurd op het strand voor het astronomische bedrag van €3 per stoel voor een hele dag. Ik had toen nog last van bekkenpijn en dan is zo’n stoel toch comfortabeler dan een handdoekje op het strand. Heerlijke dag!

Dit was maart 2019 - Evi Driesen

Er zat een Burger King vlakbij het strand en dit was – echt waar – Kristof zijn idee als vier uurtje. Ik ging er natuurlijk graag in mee! 🙂 Nu kunnen we er weer tegen voor een halfjaar of langer. 🙂 De handdoeken die als strandhanddoek dienden van het appartement waren nogal klein, dus kochten we ons een heerlijk groot strandlaken, beste koopje van de vakantie! Daar gaan we nog veel plezier van hebben.

En eind maart kwamen we weer terug naar huis. Ergens hiertussen ben ik 26 geworden, maar dat zou je niet zeggen als je dit maandoverzichtje leest. Ik hecht de laatste jaren steeds minder belang aan mijn verjaardag. Ik ben al lang blij dat ik 26 mag worden en dat ik op dat moment in het buitenland zat met mijn kersverse man en zwanger van ons eerste kindje! Betere cadeau’s dan dat kan ik me niet inbeelden. 🙂

April wordt een rustige maand, wat zeer welkom is na alle hectiek van maart. Trouwen is heel plezant, maar heel vermoeiend! 😀 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *