Weddingprep part IIII: Onze uitnodiging, een kleed dat niet meer past en aftellen!

Ok, ik dacht dat mijn vorige update de laatste was die ik zou gaan schrijven, maar er zijn toch nog een paar dingen die ik graag wil delen! 🙂

Onze uitnodiging

Die had ik jullie nog te goed! We hebben van iedereen een antwoordje gekregen of ze kunnen komen of niet, dus nu kan ik ze online zwieren. We (of eigenlijk ik…) kozen voor een grof, karton-achtig papier met zwierige letters! ‘Feest’ hebben we in het ontwerp laten doorstrepen (veel de vraag gekregen of ik het zelf bij elke uitnodiging had gedaan, nee dus) en een klein gedichtje bij gezet: Tussen onze spullen en de hond, kruipt in juli een baby’tje rond. Dus geen trouwfuif in 2019, maar wel het jaar nadien!

Op onze Save the date stond ook een gedichtje om de zwangerschap aan te kondigen, dus ik denk dat we die lijn dan ook maar gaan doortrekken in het geboortekaartje 😉 De uitnodiging hebben we laten maken door Margriet, ik had niet veel zin om me daar zelf mee bezig te houden en ben heel blij met het resultaat! Na een paar voorbeeldjes van Pinterest begreep Merel meteen waar ik naartoe wilde en heeft ze het helemaal ontworpen zoals het in mijn hoofd zat.

Evi Driesen - trouwuitnodiging

Mijn kleed

Intussen past het terug dankzij de magische handen van Basil, naaier bij Het Bruidsparadijs. Toen ik voor m’n eerste pas ging op 26/02 ging de onderrok niet meer zo vlot over mijn heupen en spande daar te hard om aangenaam te zijn. Shit! Gelukkig kon dat allemaal aangepast worden en mocht ik in diezelfde week al terugkomen voor een tussenpas. Toen leek het alleen alsof ik een zwemband aanhad, door bepaalde stiksels aan de zijkant van de jurk. Gelukkig was er nog tijd en is Basil een man die zijn vak door en door kent. Hij ging de bovenrok losmaken en lichtjes fronsend terug vastzetten aan het bovenstuk zodat er ruimte is voor m’n buikje. Gisteren mocht ik nog eens gaan passen en het kleed zat weer als gegoten! Ik ben er echt heel heel blij mee en kan niet wachten om alles bij elkaar te zien de dag zelf. Het is helemaal ‘ik’.

Mijn rosé gouden schoenen van Atelier Content en oudroze sjaal van LN Knits maken het plaatje af! Ik kijk er echt naar uit om alles de dag zelf te zien samenkomen met mijn haar en make-up. Nog zeven dagen…!

Het weer

Nu alles in z’n plooi valt is er nog één ding om me zorgen over te maken, al kan ik dat beter niet doen want dat valt toch niet te controleren: het weer. Voor zover ik de voorspellingen mag geloven krijgen we op 16 maart een redelijk frisse en regenachtige dag. Jammer, maar niets aan te doen. Ik bestelde alvast twee transparante paraplu’s voor mij en Kristof en we hebben een binnenlocatie achter de hand voor moest het regenen op het moment dat we de foto’s gaan trekken. Komt dus allemaal goed!

En nu, aftellen!

Hoe dichter het komt hoe meer ik ernaar uitkijk! Zenuwen beginnen lichtjes te komen, maar dan meer om logistieke dingen (onze receptiezaal is te klein – bijna iedereen komt, wat super super fijn is maar we hadden dat niet verwacht! We gaan een tent buiten zetten om iedereen droog te kunnen opvangen maar kunnen dat zelf niet doen omdat we ons op dat moment aan het klaarmaken zijn, dus moeten nog op zoek naar helpende handen…)

Los daarvan weet ik dat we allebei ‘Ja’ gaan zeggen, dus daar moet ik me geen zorgen over maken. Alé, daar ga ik toch nog steeds vanuit, hé schatje? :p Ik ben ook heel benieuwd naar Kristof zijn outfit!

Nog 7 dagen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *