Dit was februari 2019

De tweede maand van 2019 is ook alweer gepasseerd… Hoewel het een heel leuke maand was, kijk ik ook heel erg hard uit naar maart! Dan trouwen we, gaan we een weekje op vakantie en vier ik mijn 26e verjaardag! Maar eerst nog even terugkijken naar februari, kijk je mee?

Februari begon met 16 weken zwanger, dus weer tijd voor de tweewekelijkse buikenfoto! Ik draag altijd hetzelfde kleedje omdat ik dan nadien goed de evolutie kan zien, lijkt me leuk. Ik maakte een heerlijke maaltijd met tortellini, broccoli, Boursin cuisine en een stuk zalm.

John houdt van papier. Zakdoeken, enveloppen, keukenrol, kassaticketjes, mijn trainingsschema,… Alles wat hij te pakken krijgt, eet hij op of wordt in stukken gescheurd. Maar hij kan toch ook zo lief zijn, de foto ernaast is in de helft van onze wandeling in Zoutelande. We gingen wandelen met vrienden die een puppy border collie van dezelfde leeftijd hebben, plezier alom! En een doodmoe hondje achteraf. 😉

Wat een heerlijk zonnetje hebben we gehad deze maand? Heerlijk! Hier zie je mij op een dinsdag in de zetel werken, fijn dat dat kan want soms is dat gewoon even nodig.

John genoot ook zichtbaar van het zonnetje! Ikzelf heb veel behoefte aan mezelf informeren over zwanger zijn, bevallen en mama worden. Kristof heeft die behoefte niet, maar af en toe pakt hij toch dit boekje vast dat hij met Kerst van mijn zus cadeau kreeg. 🙂

Een overschotje spaghettisaus, een courgette en twee paprika’s die nog in de ijskast lagen werden omgetoverd tot een maaltijd voor twee dagen! Nog wat couscous erbij, lekker. Kristof verraste me met Valentijn met een doosje chocolaatjes, John wilde er ook wel eentje proeven. 😉

Na een interview in Kontich had ik nog wat tijd over voor mijn volgende afspraak, dus ik liep even binnen biJ Het Land van Ooit, een babywinkel. Deze hobbelmammoet staat intussen op onze lijst. :p En elke vrijdag in februari was het personal training dag! Altijd om 17u, ideaal uurtje en leuk om de week zo af te sluiten.

We gingen eten in het restaurant waar we met de trouw met de familie ook gaan eten. Het nieuwe menu waaruit we moeten kiezen was net gelanceerd, dus dan moet er voorgeproefd worden natuurlijk! De dame blanche is goedgekeurd ;-). En ook in februari tikte ik 18 weken zwanger aan! Je ziet een beginnend buikje, intussen kan je er niet meer over twijfelen dat ik zwanger ben. 🙂

Het eerste terrasje van het jaar werd ook een feit in februari! En onze baby is in week 19 even groot als een stapel pannenkoeken. Dat heeft voor veel hilariteit gezorgd, want als er iets is dat niet aan te slepen is bij ons thuis nu, zijn het pannenkoeken. Ik schreef ook een blogje over mijn eetpatroon nu ik zwanger ben, moest het je interesseren.

Told you ;-). Mijn trouwschoenen zijn ook binnen! Prachtige rosé gouden sandalen van Atelier Content, die ik ook na de trouw nog veel zal kunnen dragen.

Hier zie je al beter mijn buikje. Niet mijn meest flatterend foto maar kijk nu hoe lief de hond erbij ligt! Smelt. Hopelijk is hij ook zo lief voor de baby als die er is. 🙂 De laatste dinsdag van februari was het zomer. Ik heb buiten gewerkt in een topje en short. Zalig en ik geniet er enorm van, maar het is tegelijkertijd ook heel verontrustend en zet me aan tot nadenken over hoe we (Kristof en ik) kleine beetjes kunnen doen om bij te dragen aan een beter milieu. Als je tips hebt, laat maar komen!

Een heerlijke februarimaand dus! Was die van jou ook zo goed? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *