Dit was januari 2019

Na een pauze van twee maanden ben ik weer helemaal terug met m’n maandelijkse foto-overzichtjes! En januari was een geweldig leuke maand, waarin we eindelijk ons babynieuws konden bekendmaken aan iedereen. 🙂 Kijk je mee?

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

2019 begon chill in onze zetel, kijk dan hoe die woef hier ligt te genieten! En begin januari was ik 12 weken zwanger, het moment waarop het grootste risico op een miskraam een heel stuk kleiner wordt en het ‘veilig’ is om te vertellen.

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

En hoewel familie en goede vrienden al langer op de hoogte waren, maakten we het met deze foto nog bekend op social media! Ik heb volgens mij nog nooit zoveel reacties op een post gekregen 🙂 De dag erna kwam de kuisvrouw en ik verschoot wanneer ik de deur open deed. Heel ons huis stond overhoop, er lagen verschillende plasjes op de grond en John zat heel happy op ons bed.

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

De kuisvrouw had het deurtje van zijn bench niet op slot gedaan, dus de hond had van 12 tot 18u vrij spel gehad. En ik kon alles terug kuisen achteraf… Maar hij wist goed genoeg dat hij stoute dingen had gedaan, zoals je aan zijn koppeke kan zien. 😉 Ik heb hem genegeerd en de rest van de avond hadden we precies een engeltje in huis!

Een dag later, ‘brunch’ in het ziekenhuis. Na een bloeding toch maar op controle, de assistente wilde nog een inwendig onderzoek doen maar werd weggeroepen voor een bevalling. Of ik binnen drie kwartier terug kon komen. Ik ben dan mijn laptop gaan halen en heb me geïnstalleerd in de cafetaria met een ontbijtbordje. 🙂

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

Ik had zin in spaghetti en heb ineens saus voor een heel leger gemaakt! Ik heb ook echt drie dagen aan een stuk spaghetti gegeten, heerlijk! Deze mama olie van Kruidvat gebruik ik nu zo’n viertal keer per week, als ik ’s avonds uit de douche kom. Ik olie mijn buik, borsten en billen in de hoop dat striemen achterwege zullen blijven! Geen idee of dat werkt, maar ik vind het altijd een fijn momentje om even ‘in contact’ te zijn. 🙂

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

Hondenspam, sorry!

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

Heerlijk, het is nog licht buiten wanneer ik om 5u op kantoor vertrek! En in januari hebben we toch wat sneeuw gezien. Ik kon op de sneeuwdag wandelen met John omdat ik wijselijk had besloten van thuis te werken en me niet met mijn fiets door dat weer te jagen. Het was zijn eerste keer sneeuw!

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

Een paar dagen later ging ik lunchen met vriendinnetje Tahnee. Nu ik terug twee dagen in de week voor mezelf heb kan ik daar weer wat meer tijd voor maken! En hier zie je mij met 4 zwangere vriendinnen op een rijtje. We zijn hier tussen de 15 (ik) en 36 weken zwanger. Het is echt leuk dit te kunnen delen en we zijn van plan vanaf elke baby die erbij komt dezelfde foto’s te maken zodat je de evolutie kan zien. Ik kijk er al naar uit. 😉

Dit was januari 2019 - Evi Driesen

Bij mijn schoonouders maakte ik dit prachtige portret van onze prachtige woef! Ik heb hem opgeslagen in mijn favorieten om te laten afdrukken en in te kaderen. En ernaast mijn overlevingspakket voor een dag kantoor. 🙂 Sommige dagen is mijn honger niet te stillen, maar ik wil niet de hele dag ongezond snacken. Hier heb ik een extra ontbijt bij en had ik nog een tas soep tijdens de lunch! Misschien maak ik nog wel een post van wat ik eet op een dag nu.

En dat was het weeral voor januari! Op naar februari, nog een maand voor de trouw… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *