Onze loveshoot, de mooiste foto’s

In het pakket dat we kozen bij onze trouwfotografen, Mrs & Mr J, zat een ‘Loveshoot‘. Een leuke manier om al wat gewoon te worden aan elkaar en aan twee fotografen die je op de gevoelige plaat vastleggen. 20 oktober was het aan ons! We hadden geluk met het weer en kozen voor het MAS als locatie. Een paar weken later kwamen de foto’s binnen en ik ben er z├│ blij mee! Kristof en ik hebben weinig foto’s van ons als koppel dus dit zijn echt heel leuke herinneringen. ­čÖé Dit zijn mijn favoriete foto’s!

De 3e foto in dit rijtje is mijn ultieme favoriet, die wil ik graag in het groot laten drukken om op te hangen in ons huis op Linkeroever! En nu is het aftellen naar onze trouwreportage op 16 maart… Spannend! ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *