Ik ben zwanger!

Eindelijk is het moment daar en mogen we het nieuws bekend maken: Kristof en ik verwachten ons eerste kindje in juli 2019! Ik ben op het moment van publiceren 13 weken en één dag ver en heb nog heel wat te vertellen hierover. Niet alleen is er heel wat aan voorafgegaan, we hebben onze trouw vervroegd en anders ingedeeld en ik ben intussen helemaal in mijn zwangerschapsbubbel gekropen. Veel te vertellen dus en ik ben zó blij dat het eindelijk kan! Ik gooi veel van mijn leven online en dan moet je zoiets groot en ingrijpend verzwijgen. Ik heb er dan ook maar voor gekozen om gewoon even niets (of toch weinig) te posten. Daar komt vanaf vandaag terug verandering in!

Save the date

Ik praat je snel nog bij over het hele vervroegd trouwen, maar omdat het dus nu al op 16 maart zal gebeuren, moesten we vrienden en familie wel snel op de hoogte brengen. Dat hebben we rond de feestdagen gedaan met deze Save the date/aankondiging! De reacties op de gezichten wanneer de tekst doordringt waren heel leuk om te zien. 🙂

Save the date

En ook vandaag hebben we het nieuws bekendgemaakt op social media, met deze foto!

Baby aankondiging

De komende 6 maanden zullen er dus regelmatig zwangerschapsupdates online komen, waarvan de eerste al snel! Stay tuned. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *