Dit was oktober 2018

Oktober is voorbij gevlogen, wauw! Oktober begon nog in Portugal, onze laatste dagen. Dan terug vollenbak aan het werk bij Pelckmans uitgevers want daar gingen we in laatste rechte lijn naar de Boekenbeurs. Afgelopen maand was het ook beestenboel bij ons thuis. Kijk je mee?

Dit was oktober - Evi Driesen

Oktober begon nog in Portugal met een boottripje naar de grotten in de Algarve. We zagen onder andere de Benagil cave, een speciaal natuurfenomeen waar een gat in de rotsen de zon binnenlaat op een stukje strand. Aanrader, zoals je aan onze happy faces kan zien.

Dit was oktober - Evi Driesen

Onze laatste volledige dag in het hotel en wat bleek, mijn ex-collega Cynthia en haar roomie logeerden in hetzelfde hotel! Kleine wereld. Op de vlieger terug naar huis las ik nog over social media marketing in Social Mag.

Dit was oktober - Evi Driesen

Terug thuis en onderweg naar het kantoor van Pelckmans uitgevers met een prachtige zonsopgang. Dat vind ik het leukste aan de herfst! En onze vriend Gini had ons twee weken moeten missen maar vond rap de weg terug. Kijk dan hoe cute hij hier tegen Kristof genesteld ligt!

Dit was oktober - Evi Driesen

Ik ging op turnweekend en werd brandweervrouw voor het avondspel. De kindjes waren onder de indruk. Zondag kwam onze vriend Stan helpen met het onkruid uittrekken.

Dit was oktober - Evi Driesen

En dan gingen we ’s avonds eten bij mijn ouders en zit Kristof zo knus met de kindjes. Smelt! De maandag erna werd ik getrakteerd op deze prachtige zonsopgang op kantoor.

Dit was oktober - Evi Driesen

Om ’s avonds weer te kunnen genieten van een prachtige lucht. Dit keer bij Lazy Jack in Antwerpen. Dat weekend was het tijd voor onze Love Shoot! Inbegrepen in het pakket van onze trouwfotografen en eigenlijk heel leuk om te doen. Zo leren wij hen en hun werkwijze al wat kennen en ontdekken zij hoe we zijn als koppel. De foto’s zijn echt prachtig, ik deel er binnenkort een paar in mijn volgende Wedding Update!

Dit was oktober - Evi Driesen

Ik trakteerde mezelf deze maand op een upgrade! Mijn Fitbit Charge 2 werd ingeruild voor de Fitbit Versa. So far heel tevreden van, binnenkort een review. En ik ging nog eens oldschool aan de slag met pen en papier voor de social media content planning van een nieuwe klant. Op de grond voor onze terrasdeur want daar scheen de zon.

Dit was oktober - Evi Driesen

En dan was het zo ver! Vooropening van de Boekenbeurs. Kristof moest de Boekengoeroe invullen, een figuurtje in het leven geroepen door Pelckmans uitgevers. Hij stelt je een paar vragen en aan de hand van je antwoorden geeft hij je persoonlijke boeken top 3. Je kan het zelf uitproberen via de website! En dit was dan mijn werkplek voor de dagen erna, achter de schermen bij de Boekenbeurs.

Dit was oktober - Evi Driesen

Het waren drukke (zoals je kan zien aan mijn wallen!) maar zo’n leuke dagen op de Boekenbeurs! Mijn taak daar was voornamelijk content verzamelen – ahja 🙂 – en dat deed ik onder andere door auteurs te interviewen. Als het nodig was stond ik mee achter de kassa om de boeken in te pakken. Al die lachende gezichten bij de aankoop van nieuwe boeken, priceless. En toen was er voor mij geen plaats meer in het bed… 😉

Dit was oktober - Evi Driesen

De kat is dan een paar dagen niet meer bij ons geweest want deze cutie kwam logeren! Dit is John, een beagle van 4 maanden oud en het hondje van Kristof’s beste vriend. Ik vond het ZO jammer dat ik afgelopen zondag naar Portugal vertrok, want wanneer ik vrijdag terugkom, is hij al weer weg. 🙁 Gelukkig staan er voor mijn overzichtje van november nog veeeeel fotootjes van John op de planning. 😉

Hoe was jouw oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *