Getest: maaltijdboxen van Marley Spoon

Met allebei een drukke job, hobby’s en een sociaal leven is het soms een uitdaging om gezonde en diverse maaltijden op tafel te krijgen. Ik probeer wekelijks boodschappen te doen een altijd dubbel te koken zodat we telkens voor twee avonden eten hebben. Maar soms geraak ik zelfs niet in de winkel en dan wordt een verse maaltijd op tafel zetten pas echt een uitdaging.

De oplossing? Een maaltijdbox van Marley Spoon. Ik mocht twee maaltijden uitkiezen om uit te testen en je ontdekt vandaag wat ik ervan vond!

Online bestellen en aan de deur geleverd

Een maaltijdbox bestellen bij Marley Spoon gaat super gemakkelijk. Je kiest online je maaltijden uit per week en in de volgende stap selecteer je een leverdag en -uur. Elke week zijn er nieuwe maaltijden om uit te kiezen en er wordt rekening gehouden met alle voorkeuren, veggie of met vlees/vis, en allergenen.

Ik koos voor een salade met kikkererwten en halloumi en een groene pizza om uit te testen. Helaas liep er bij PostNL iets mis met de levering, maar gelukkig werden de maaltijden de dag erna bezorgd bij de buurvrouw. (Ik was zelf nog niet thuis.) Elke maaltijd zit verpakt in een kartonnen zak, met alle benodigdheden specifiek voor die maaltijd. No waste dus, perfect!

Marley Spoon getest - Evi Driesen

Een verse maaltijd in 30 minuten

Bij de details van elke maaltijd staat ook altijd hoe lang het duurt om klaar te maken. Ik probeer nooit langer dan 30 minuten in de keuken te staan, dus dat was voor mij een doorslaggevende factor in de keuze van maaltijden.

In elke zak zit een receptkaart waar alle stapjes duidelijk staan uitgelegd met foto’s. Intussen heb ik wel wat ervaring in de keuken, maar zelfs als je niet verder komt dan een eitje bakken, kan je aan de slag met Marley Spoon! En ze maken hun belofte waar, want ik heb nooit langer dan een halfuurtje in de keuken gestaan!

Marley Spoon getest - Evi Driesen

Getest en goedgekeurd?

Beide maaltijden waren superlekker! Het is een leuke manier om nieuwe producten en recepten te ontdekken en de porties zijn zeker groot genoeg. Bij allebei de maaltijden hadden we telkens nog een eenpersoonsportie over, ideaal voor de lunch de dag erna!

Ik ben fan en ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van Marley Spoon. Je betaalt er misschien iets meer voor, maar je hoeft wel zelf niet meer naar de winkel, waardoor je dus tijd bespaart. En daar betaal ik met veel plezier een beetje meer voor. De maaltijden zijn lekker, vernieuwend, vullend en ze pasten helemaal in mijn nieuwe eetgewoonten! Voor herhaling vatbaar dus.

Kende jij Marley Spoon al? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *