Dit was september 2018

Ik heb het gevoel dat september mijn drukste maand van het jaar tot hiertoe is geweest. Veel gewerkt, vooral om alles rond te krijgen voor we op vakantie vertrokken! Vandaag dus een korter overzichtje, want ik wil nog een aparte Portugal-post maken en dan moet ik hier natuurlijk nog niet te veel verklappen. 😉 Dit deed ik in september:

Dit was september - Evi Driesen

1 september stond in het teken van een leuke opdracht! Ze zijn de Kioskplaats in Hoboken helemaal aan het heraanleggen, wat een beetje hinder met zich meebrengt. Om de handelaars te ondersteunen werd een communicatiecampagne opgezet die ik digitaal mee ondersteun. De kick-off van de campagne was een go-cart-tochtje langs alle Hobokense handelaars. Een leuke dag!

Collega Karen is op huwelijksreis vertrokken en we hebben haar gemist. Ik stuurde haar deze foto met vele groetjes van het gezelligste kantoor. 😉

Dit was september - Evi Driesen

Vanaf nu zit ik op dinsdag altijd in het kantoor in Antwerpen omdat dat makkelijker is voor mijn lessen Fit & Gezond en Conditiegym. Groot voordeel: Fosbury & Sons zit daar beneden met elke dag een andere, heerlijke, lunch. Smullen!

Kristof en ik namen op een zonnige zondag de fiets en gingen met de overzet naar Kruibeke. Een mooi tochtje dat eindigde met een spontaan etentje bij Kristof’s zus. Sundays as they should be.

Dit was september - Evi Driesen

De dag erna mocht ik naar Brussel voor de persvoorstelling van A Simple Favor, de verfilming van een boek dat Pelckmans distributie uitgeeft in België. De film is met Blake Lively en Anna Kendrick in de hoofdrollen, twee van mijn favoriete actrices dus je begrijpt dat ik héél blij was dat ik daarnaartoe mocht. Ik las het boek in Spanje en de film wist me toch nog te verrassen. Dikke vette aanrader dus!

Diezelfde dag was het tijd voor een netwerkevenement. Locatie? De indoor skipiste Aspen! We zijn er eerder dit jaar al eens gaan skiën maar nu kregen we ook een blik achter de schermen. Leuke avond.

Dit was september - Evi Driesen

Voor en na! Dit is mijn resultaat na 6 personal training sessies over een periode van ongeveer 8 weken. En je ziet al wat verschil! Mijn buik en benen zijn iets smaller. Intussen zijn we alweer een paar weken en sessies verder dus ik ben benieuwd naar de volgende foto’s!

Zo’n zonnetje ’s morgens vroeg geeft mij instant een goed humeur!

Dit was september - Evi Driesen

En van deze lieverd word ik ook instant goedgezind. Hier lagen we samen te chillen op de zetel.

Mijn laatste zaterdag in België was er eentje om nooit te vergeten. Ik mocht van ACCENT aanwezig zijn op Bloom, een festival dat ze organiseerden voor hun medewerkers. Ik snoof de sfeer op om nadien een verslag van de dag uit te werken voor hun website. Ik kan je vertellen, Accent legt zijn team serieus in de watten. Het festival was tot in de puntjes geregeld en alles klopte. Ik heb gedanst op de beats van internationale artiesten en genoten van lekker eten en drinken. Topdag!

Dit was september - Evi Driesen

En na het festival was het tijd voor VAKANTIE! Lang naar uitgekeken dus ik was blij wanneer we op de vlieger zaten. We begonnen in Porto, waar ik Kristof de kneepjes van het ‘Instagramhusband-vak’ leerde. De eerste pogingen zal ik jullie besparen, maar deze vond ik heel leuk!

Daarnaast zien jullie waarschijnlijk de vettigste maaltijd die ik ooit heb gegeten. Echt waar. En dan bedoel ik niet als in ‘vies’, maar echt gewoon vet. Dit is een francesina, een lokale specialiteit. Het is een hotdogbroodje met verschillende vleesjes en kaas tussen, met kaas erbovenop, overgoten door een geheim sausje en een hoop frieten. Lekker, maar zo zooo vet. We hadden allebei buikpijn na het eten hiervan. 🙂

Dit was september - Evi Driesen

Antieke trammetjes in Porto en nog een spectaculair uitzicht tijdens onze morning run!

Dit was september - Evi Driesen

Selfie in Lissabon! We hebben daar enorm veel gewandeld, dus ik was blij dat ’s avonds op het terras van onze guest house mijn voetjes omhoog kon leggen in het zonnetje en genieten van mijn boek.

Dit was september - Evi Driesen

Natuurlijk hebben we ook in Lissabon de typische trammetjes gezien én namen we de tram naar Belém. Daar kan je dus de allerbeste pasteis van Portugal eten. Het is even aanschuiven, maar het gaat snel vooruit en het is het wachten echt wel waard. Een pasteis de Belém is eigenlijk crème brulée in bladerdeeg!

Dit was september - Evi Driesen

En dan door naar de Algarve, gewoonweg prachtig! De natuur en stranden daar zijn zo mooi. Op de rechtse foto zie je vanwaar we naar beneden zijn geklommen om door die smalle nis op het strand te geraken. Dat is toch fantastisch? Ik ben daar zelfs in de zee geweest, iets wat ik normaal niet doe.

Dit was september - Evi Driesen

Geef mij maar een zwembad! En een boek! Hier komt ook snel een review van online, De haven van Lagos bij zonsondergang <3

Dit was september - Evi Driesen

Lekker wijntje tijdens een lunch met zicht op het strand, zo mag mijn vrijdagmiddag er altijd uitzien. 😉 Dit was trouwens in Albufeira!

Dit was september - Evi Driesen

Waar we vlakbij ons hotel dit prachtig stukje rotsen en strand hadden. Ik werd meteen rustig toen ik daar stond. En heb er dan maar een filmpje van gemaakt om naar terug te kijken als het weer allemaal even te druk wordt. En ik kan me geen betere manier bedenken om een maand af te sluiten dan met een beetje liefde! 😉

Intussen is het weeral een paar dagen back to reality, maar ik ga nog even nagenieten en snel een Portugal-post maken. En een fotoboek. 🙂

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *