Dit was augustus 2018

Het is woensdag 19 september, ik zit op een terras in Porto. Ik heb net een artikel afgewerkt en doorgestuurd naar de opdrachtgever. Kristof zit over mij zijn boek te lezen en een pintje te drinken. September is al over de helft, maar ik vond nu pas de tijd om mijn overzichtje van augustus te maken. Oeps 🙂

Dat zegt genoeg over mijn afgelopen weken, maar daar zit ik nog met een ander idee voor een blogje in mijn hoofd: pre-vakantie stress.. Maar dat is voor later. Nu over naar de orde van de dag: mijn augustus!

Dit was augustus - Evi Driesen

Begin augustus zaten we nog in Spanje, bij Bart en Stefanie (Kristof’s zus) op de camping. Een spontaan tripje ertussenuit. Ik werkte daar telkens in de voormiddag en de namiddag was voor uitstapjes en ontspanning! 1 augustus trokken we naar Marbella in de namiddag.

Dit was augustus - Evi Driesen

En dan was het alweer onze laatste dag van een weekje Spanje. Na een laatste ochtendwandeling op het strand (KIJK DAN HOE MOOI!!) vlogen we naar huis. Dezelfde dag trok ik nog naar de fitness en had ik ’s avonds het trouwfeest van Pelckmans uitgevers-collega Karen op de planning staan.

Dit was augustus - Evi Driesen

Morning yoga in het park van Hoboken, de hele zomer lang. Heerlijk begin van de zondag! Kristof en ik trokken later die dag nog eens met de fiets naar onze toekomstige wijk: Linkeroever!

Dit was augustus - Evi Driesen

Gini, onze kat die niet van ons is, komt steeds vaker op bezoek en dat vinden wij helemaal niet erg. 🙂 Ik maakte deze overheerlijke auberginebootjes. Het receptje daarvoor staat al op de blog.

Dit was augustus - Evi Driesen

Pelckmans uitgevers heeft niet alleen een kantoor in Kalmthout, maar ook een kantoor in de WATT-toren in Berchem. Niet alleen handig voor mij, want dan kan ik met de fiets, maar ook lekker. Fosbury and Sons baat daar een co-working space uit met elke dag nieuwe, heerlijke en gezonde lunches.

Dit was augustus - Evi Driesen

Kristof en ik hadden date-night bij PAKT, een nieuwe hotspot die wat aan New York doet denken in Berchem. Ik had er mijn ‘cheatmeal‘ van de week: PIZZA. En ik kreeg mijn Sodastream toegestuurd met mocktails om uit te proberen. Ook dat blogje staat al online.

Dit was augustus - Evi Driesen

Ik ging langs Ikea, al ben ik nu vergeten waarom, maar ben wel verliefd geworden op deze spiegel! Standaard lunch. Sinds ik met personal training ben begonnen ziet mijn eten er ietwat anders uit dan gewoonlijk. Een overzichtje van wat ik nu zoal eet vind je hier!

Dit was augustus - Evi Driesen

Dat wil dus zeggen dat ik ook voor een hele dag eten had gemaakt om op de rommelmarkt in Boortmeerbeek te gaan staan met mijn beste vriendinnetje. Een goeie dag, want ik ging met 100 euro meer en minder rommel naar huis.

Dit was augustus - Evi Driesen

In augustus begon ik ook eindelijk aan de opdracht die mijn business coach me had gegeven: het maken van een vision board. Dat proces deed ik ook al uitgebreid uit de doeken in een blogje. En onze living kreeg ook een upgrade! Deze wereldkaart hangt nu te blinken boven de zetel. Ook dat kon je hier al lezen 😉

Dit was augustus - Evi Driesen

Gini op bezoek! Dit is toch té schattig?! Meeting day, ik trok mijn Isabel Marant for H&M blazer voor de gelegenheid nog eens uit de kast. Instant girlboss-gevoel wanneer ik die aanheb.

Dit was augustus - Evi Driesen

Eind augustus staat ook elk jaar het leidingsweekend met mijn turnkring op het programma. Dat is àltijd zo’n fijn weekend. Ik zit zelf al 22 jaar bij de turnkring, dus de mensen daar ken ik ook al het grootste deel van mijn leven en ik voel me bij hen compleet op mijn gemak. Na zo’n weekend ben ik altijd helemaal opgeladen, ook al slapen we niet veel.

Dit was augustus - Evi Driesen

Ik werkte nog een dagje van thuis op een geïmproviseerd standing desk en ging voor de eerste keer met Marley Spoon aan de slag. Ik beloof dat ik daar deze maand ook nog een blogje over maak, want ik ben er erg over te spreken!

Dit was augustus - Evi Driesen

Nog een Marley Spoontje. En we sluiten augustus af met de finale branding voor GIRLTALK, een zijprojectje van mij dat – als ik de tijd vind – snel online komt.

Ik heb zo veel plezier en mooie momenten de laatste maanden en geniet van elk moment. Al zijn er ook ‘slechte’ dagen bij, waarop ik moe en lichtgeraakt ben en alles te veel is. Maar dan kan ik blogjes als deze schrijven of lees ik mijn vorige blogjes nog eens terug en besef ik dat ik echt mijn twee handjes mag kussen voor het leven dat ik heb, met al zijn goede en slechte kanten. Tot zover deze melige afsluiter 😉

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *