Trend aan onze muur: de wereldkaart

Vorig weekend heeft Kristof veel opgehangen bij ons thuis! Niet alleen hangt mijn vision board nu te blinken in mijn bureautje, maar ook onze living kreeg een mooie upgrade. De lange, rode muur in onze living was tot voor kort nog kaal en leeg (eigenlijk was die muur afgelopen 5 jaar kaal en leeg, oeps). Sinds dit weekend zijn we echter helemaal mee met de trend en hangt er een grote wereldkaart op canvas tegen de muur!

Verschillende soorten wereldkaarten

Ik vind een wereldkaart iets heel leuk om aan de muur te hebben hangen. Het doet me altijd inzien dat er nog zo veel meer is dan mijn eigen wereldje. Zo veel te zien, zo veel te ontdekken! Onze wereldkaart is er een in grijstinten en gedrukt op canvas. Op wereldkaarten.nl vind je een heel uitgebreid assortiment, van realistische wereldkaarten tot meer abstracte versies in allerlei verschillende kleuren.

Verschillende materialen

Niet alleen qua stijl en kleur is het aanbod uitgebreid, ook qua materialen kan je alle kanten uit! Een wereldkaart op glas past bijvoorbeeld goed in een strak en modern interieur, terwijl een kaart op hout dan weer perfect past in een landelijk interieur. Is jouw interieur eerder industrieel? Dan is een wereldkaart op aluminium ideaal. Ook leuk, een poster om in te kaderen en op een kast te plaatsen!

Onze inrichting is momenteel een mikmak van allerlei stijlen door elkaar, dus vond ik deze wereldkaart in grijstinten perfect passen. Omdat ik het leuk vind mijn geografische kennis te onderhouden, koos ik voor een exemplaar waar de landen nog op te lezen zijn.

Grote wereldkaarten

Toen de wereldkaart toekwam op kantoor, schrok in eerste instantie van de afmetingen. Gelukkig is het formaat perfect voor boven onze zetel en is het helemaal niet te groot, maar net groot genoeg. Mag het voor jou toch wat meer zijn? Dan is een grote wereldkaart die de hele muur vult iets voor jou. Dit soort fotobehang maakt van je muur een echte eyecatcher. Ex-collega Eline zit zo bijvoorbeeld altijd te eten met uitzicht op skyline van New York, hoe zalig is dat?

En zo ziet het er bij ons uit! (Ik heb speciaal gewacht met het maken van de foto’s tot onze kuisvrouw was geweest haha, dan is ons appartementje altijd tiptop in orde!)

Trend aan de muur: wereldkaart

Trend aan de muur: wereldkaart

Trend aan de muur: wereldkaart

Mooi hé? Wat hangt er bij jou tegen de muur? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *