Dit was juli 2018

Ola! Ik schrijf dit bericht vanuit het warme en zonnige Spanje ๐Ÿ™‚ Hoewel het bij ons ook zonnig is, vind ik het hier toch net iets aangenamer vertoeven. Ik post binnenkort nog een uitgebreide fotopost met wat we hier zoal gedaan hebben, vandaag is het een samenvatting van mijn maand juli! Kijk je mee?

In juli hebben we bepaalde warmterecords doen sneuvelen en dat was overal aan te zien. De eerste foto is dus niet gemaakt in Zuid-Frankrijk, wel aan de afrit Wilrijk…

Ik werkte deze maand weer veel vanuit het kantoor in Antwerpen, altijd fijn met dit leuke uitzicht!

Ik heb yoga ontdekt! Ontspannend, maar toch uitdagend genoeg. Ik probeer nu vaak als ik thuiskom nog een yoga flow te volgen via Youtube. Intussen heb ik al een paar favorieten voor beginners, die zal ik binnenkort hier eens oplijsten!

Dit prachtige uitzicht over het Havenhuis had ik tijdens mijn fietstocht van Brasschaat naar huis. Op 10 minuten van thuis reed ik platte band met de elektrische fiets. Pech, maar gelukkig was het niet in de helft van mijn tochtje. :p

Geen idee waarom deze foto ertussen staat, maar zo staan er veel op mijn telefoon deze maand! Het is ook gewoon heel mooi natuurlijk, de lucht tijdens een zonsopgang of -ondergang. ๐Ÿ™‚

Als ik ooit een eigen kantoor heb, wil ik ook branded notitieboekjes en bics. ๐Ÿ˜‰

Nog een heerlijk fietstochtje naar Kalmthout. Ik denk dat dit mijn laatste keer was. Nu ik vaker naar Antwerpen kan, en dus gewoon de fiets kan pakken, vind ik het minder erg om voor de overige dagen de auto naar Kalmthout te nemen. Het was ook te warm om lang te fietsen in juli…

Voetbal kijken met een uitzicht!

Nieuw speelgoed! Een iPhone X en Airpods. Die airpods zijn fantastisch, ik snap niet hoe ik het ooit heb gedaan met oortjes met een draad. :p

En kijk dan naar de kwaliteit van de foto’s! Deze mezze tijdens onze maandelijkse ladiesnight staat er superscherp op!

Avondwandelingetjes doen we heel veel in de zomer. Een leuke manier om wat tijd samen door te brengen aangezien we elkaar niet zo veel zien doordeweeks. En ik deed dat al in volledig witte outfit om te oefenen, want dat weekend ging ik bruidsjurken passen!! Spoiler alert: ik heb er een gevonden, iiiiiiiiih.

En toen was er… Regen! Ik had een witte broek en nieuwe, lichtgrijze, schoenen aan… Gelukkig was de Lidl naast het kantoor open en kon ik er plastic groentenzakjes gaan halen. Geen zicht maar wel effectief!

Kijk dan! Deze foto is gemaakt in de portretmodus met de iPhone X en verder niets aan bewerkt. Ik ben fan!

Onze tuin… Of moet ik zeggen savanne?

Met dit hete weer doe ik mijn workouts buiten, lekker zweten! Met airpods kan ik gewoon de yoga flow doen zonder dat de buren doorhebben waar ik mee bezig ben. En ze blijven goed zitten! ๐Ÿ™‚

De dag nadien ging ik ’s morgens op zoek naar de zonsopgang, en ik heb hem gevonden!

Een leuke quote in Flow Magazine! En zoals je misschien hebt gelezen, ben ik in juli begonnen met personal training. Ik kreeg een schemaatje met oefeningen om mijn core te versterken die ik elke dag moet doen. Sinds ik ze heb gekregen, heb ik ze al effectief elke dag gedaan.

Ik mag ook foto’s sturen van alles wat ik eet naar Kyo, mijn personal trainer. Met die pizza was ze ‘not amused‘; maar het kon er nog mee door als cheat meal van de week. De nacho’s van de dag erna heb ik niet meer gestuurd… ๐Ÿ˜‰ Ik weet dat eten mijn grootste ‘probleem’ zal worden, vooral de weekends in de zomer worden moeilijk. Ik wil gewoon ook nog kunnen genieten, met mate, en zal dat ook blijven doen. Als dat wil zeggen dat mijn progress iets trager zal gaan, dan is dat ook maar zo. ๐Ÿ™‚

En ineens zat onze kat die niet van ons is in mijn kleerkast… Ik heb hem er toch snel terug uitgejaagd! En nieuwe nagels door mijn zusje gezet. Een fris, zomers kleurtje, love it!

Dit ontbijtje is mijn nieuwe favoriet, goedgekeurd door mijn PT; griekse yoghurt (Skyr is nog beter), bevroren blauwe bessen, 10 hazelnoten, pompoenpitten, chiazaad en gepofte quinoa. Heeel lekker! En daarnaast onze eerste foto in Malaga! We zijn hier zaterdag toegekomen en zijn meteen Malaga even gaan verkennen.

De volgende twee dagen ging ik altijd voor een ochtendwandeling (ik ben hier uit mezelf wakker rond 6 uur). De ene dag ging ik naar het eerstvolgende stadje waar ik getrakteerd werd op dit uitzicht. De dag erna ging Kristof mee voor een wandelingetje over het strand, ook een leuk uitzicht! Heerlijk wakker worden zo.

We eten hier intussen ook volgens het ritme van de Spanjaarden. En tapas! Begin deze week gingen we onze tapas opsmullen op het strand, gezellig. De dag erna gingen we eten in een lokale strandbar, waar we deze zoete mojito’s dronken! Stefanie en ik genoten er van verse – grote!- gambas en sardientjes op de BBQ. En dat was onze laatste avond in juli, kan niet beter als je’t mij vraagt. ๐Ÿ˜‰

We zijn hier nog 3 dagen en dan gaan we terug huiswaarts. Ik ben van plan nog een uitgebreider blogje over ons redelijk spontaan tripje naar Spanje te posten, want we zijn hier eigenlijk op bezoek รฉn ik ben ook nog gewoon halve dagen aan het werken. To be continued ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *