Happy birthday to me II

Vandaag mag ik 25 kaarsjes uitblazen. Vorig jaar op mijn verjaardag schreef ik een blog met 23 dingen waar ik gelukkig van was geworden in mijn 23 levensjaar. Ik wou dat vandaag ook doen, maar ik kom op véél meer dan 24 puntjes! Vandaag wil ik liever eens stilstaan bij wat er allemaal anders is in mijn leven sinds afgelopen jaar. Want dat is heel wat! 😉 Ik neem jullie mee in het afgelopen jaar!

Freelance life

Privé is alles hetzelfde maar toch ook anders. In februari van dit jaar vroeg Kristof me ten huwelijk! Ik zei ‘ja’, we gingen samen een ring kiezen en hebben nu stilaan de dag hoe wij hem zien in ons hoofd. We mikken op 2019 om te trouwen en aangezien daar wel wat keuzes en planning aan voorafgaan, wil ik er ook hier graag af en toe een blogje aan wijden. More to come dus!

Freelance life heeft ook een heel andere betekenis gekregen dit jaar! Mijn vorige verjaardag vierde ik nog op kantoor bij Kadonation in Gent als werknemer en zelfstandige in bijberoep. Dan stapte ik over naar Kazi en werd ik fulltime zelfstandige, maar wel met zekerheid van werk voor 3 dagen per week. Vandaag vier ik mijn verjaardag thuis, tijdens mijn eerste week als fulltime freelancer. Ik heb de kans nog niet gekregen om mijn hoofd daar goed en wel rond te krijgen, of er stond al een nieuwe aanbieding voor de deur. Vandaag – op mijn verjaardag dan nog! – heb ik een kennismakingsgesprek voor een tijdelijke full-time opdracht bij een heel leuk bedrijf. Ik ben van plan nog een uitgebreide post te wijden aan mijn professionele ontwikkelingen 🙂

Girlboss

Dit jaar lanceerde ik mijn ‘GIRLBOSS‘ rubriek hier op de blog, waar ik elke maand het gesprek aanga met inspirerende en ondernemende vrouwen. Ik vind dat niet alleen heel fijn om te doen, ik krijg er ook elke keer heel leuke reacties op. Dus ik besloot dit jaar om daar meer mee te doen. Ik ontdekte dat de domeinnaam girltalk.be nog vrij was en as we speak is de fantastische Caroline bezig met een logo en bijhorende branding! Er komt dus een heel nieuw inspiratie- en informatieplatform aan en ik zie het groots! Misschien een beetje te groots, waardoor ik me een beetje geremd voel om er helemaal voor te gaan; maar dat komt allemaal wel goed. In tussentijd kan je op Instagram en Youtube dat hele proces verder volgen! 🙂

Daarnaast zijn er nog gesprekken bezig om mijn freelance activiteiten naar een hoger niveau te tillen, iets waar ik eerst nog wat denkwerk voor moet doen. Onze aankomende skivakantie lijkt me daar het ideale moment voor! 😉

Getting fit

Op dat vlak ben ik ten opzichte van mijn vorige verjaardag wel gegroeid! Ik voel me niet per sé fitter, maar ben wel veeeeeel bewuster met eten en sporten aan het omgaan. Ik ben bijna op een punt gekomen dat alles in balans is! Het liefst van al zou ik nog iets meer sporten, maar al bij al gaat het vrij goed met mijn ‘fit journey‘. Vooral omdat ik dit jaar heb geleerd dat fit zijn niets te maken heeft met hoe je eruit ziet, dat is alleen maar het (aangename) gevolg. Binnen 4 weken staan de Ten Miles op het programma en het is hoog tijd om jullie daar nog eens een update over te geven. Al zal die vrij kort zijn: ik heb al 4 weken niet meer gelopen. Ook dat is deel van fit worden; met vallen en opstaan! 😉

Dankbaar

Mijn 24e levensjaar was daarnaast ook gevuld met veel vrienden, familie en mooie tripjes naar het buitenland. Hoe ouder ik word, hoe meer ik me bewust begin te worden van de rijkdom die ik daarmee in handen heb. Dat klink enorm cheesy en niet-Evi-achtig, maar zo eens terugblikken op een jaar vol hoogtepunten, zet bepaalde dingen wel in perspectief. Iedereen die ik graag zie, staat dicht bij mij en is gezond. Ik ben gezond en kan elke dag doen wat ik graag doe. Als ik nadenk over wat mijn 25e levensjaar me allemaal kan bieden en zal brengen denk ik alleen maar: BRING IT ON, ik ben er klaar voor!

Tot zover deze korte update verpakt in een verjaardagspost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *