Unizo Online Startersdag – Interview met Maarten Dom van Cybercontract

Woohoow, ik heb iets heel leuk om te delen de komende weken!! Unizo organiseert binnenkort, 26 april, een Online Startersdag. Een moment waar je als (startende) ondernemer met een idee àl je vragen kan stellen aan een heel leger experts die voor jou klaarzitten. Naast het feit dat ik mag opdraven als expert, mocht ik ook meewerken aan de promotiecampagne! Samen met Julie van Unizo, zocht ik 6 ondernemers die hun strepen al verdienden en tijdens een video-interview vuurde ik al mijn vragen op hen af. De eerste video is vandaag online verschenen! Met héél veel dank aan Ken De Kort van Sparkhouse, if you ever need a videoguy, he’s your man.

De eerste in lijn is Maarten Dom van Cybercontract. 5 jaar geleden zagen zij al in welke problemen cybercriminaliteit met zich kon meebrengen voor bedrijven. Ze ontwikkelden een verzekeringsproduct voor bedrijven om zich te kunnen indekken wanneer ze slachtoffer worden van cybercriminelen en de financiële gevolgen die daarmee gepaard gaan.

Wil jij graag deelnemen aan de Online Startersdag? Schrijf je dan hier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *