Dit was februari 2018

Dit wordt een kort overzicht! Om één of andere reden heb ik in februari amper foto’s gemaakt van wat ik heb gedaan. Ik ben ook 5 dagen ‘te laat’ met het maken van dit overzicht, oeps. De afgelopen maand is er zó veel op mij afgekomen dat ik een beetje het overzicht en mijn structuur ben kwijtgeraakt, maar deze maand ziet er ernaar uit dat alles terug op z’n plooi zal vallen. Soit, over naar vorige maand!

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Die begon bij Kristof op kantoor en daarna trokken we de stad in voor een heel speciale ring… Spoiler alert: Kristof en ik gaan trouwen!!! Ik had het niet verwacht, maar ik ben uiteraard dolgelukkig! Als je mij vorig jaar had verteld dat ik me dit jaar zou bezighouden met vragen als: welk nummer gaan we gebruiken voor onze openingsdans? Welke zaal gaan we huren? Hoeveel budget willen we hiervoor uittrekken? Wie nodigen we allemaal uit? Doen we een ceremonie of niet?…, had ik je niet geloofd. Willen jullie meer over het plannen van een trouw lezen op de blog? 

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Ik ging net als elke eerste zaterdag van de maand weer eten met de vriendinnetjes. Dit keer bij De Bomma! De pot zure beertjes die met de rekening aan tafel komt was een schot in de roos! Na een 3 gangen menu trok ik de dag erna bewust mijn loopschoenen aan voor een intervaltraining en Kristof ging mee.

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Meetings voorbereiden bij Tinsel, I love it! Ook mijn ring werd veel op foto gezet deze maand.. #sorrynotsorry. Hij is van Diamanti Per Tutti, een fijn, Antwerps juwelenmerk.

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Er werd natuurlijk ook gewerkt in februari en ik schreef onder andere een blogbericht over POM, een app die me helpt makkelijker en sneller mijn facturen te betalen. Ken jij POM al? In het weekend werkten we nog even door bij Kristof op kantoor!

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Ik probeer terug gezondere keuzes te maken als het op eten aankomt. – Ik moet volgend jaar namelijk in een trouwkleed passen 😉 – De hoofdmaaltijden zijn geen probleem, de tussendoortjes zijn een ander verhaal.. Deze courgetti spaghetti kwam in februari op tafel en is goedgekeurd! Een lekkere manier om veeeel groenten binnen te krijgen! Daarnaast ging ik naar een lezing over Community Marketing van Flanders DC. Heel boeiende sessie waar ik nog veel aan terugdenk in mijn werk nu. Binnenkort mijn key takeaways in een blogje!

Evi Driesen - Dit was februari 2018

Mijn zus en ik kregen een weekendje weg cadeau van onze mannen! We trokken naar het Dream Hotel in Mons. Overdag lunchen en shoppen, ’s avonds even in de wellness van het hotel in de jacuzzi en een drie gangen diner om de dag mee af te sluiten. Nog een film op Netflix in het heerlijke hotelbed en de dag erna weer naar huis. Leuk! Ik kocht er onder andere deze pet, waar ik al KEI lang naar op zoek was. Je zou het niet zeggen als je naar de foto kijkt, maar ik ben er wél heel blij mee 😉

Evi Driesen - Dit was februari 2018

De maand afsluiten deed ik bij Hygge, een hele fijne lunchbar die ook meteen de locatie werd van een nieuw project… Volgende maand meer daarover! (Tenzij je mij op Instagram volgt). Hoe het is afgelopen met mijn Veritas Sport Challenge? Dat lees je in deze blog!

See you next month!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *