Veritas Sport Challenge: 10km onder de 60 minuten?

Veritas heeft me uitgedaagd om mezelf een sportieve challenge op te leggen in februari. Aangezien ik ik volle training voor de Ten Miles zit, moest ik daar niet lang over nadenken en vond ik 10 kilometer onder de 60 minuten lopen wel een mooie uitdaging! Of het me gelukt is? Dat ontdek je in deze blog!

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

10 kilometer

In november 2017 liep ik mijn eerste 10 kilometer op 1 uur, 1 minuut en 49 seconden. December was een slechte maand op loopgebied, zoals jullie al uitgebreid konden lezen in mijn Ten Miles training update. In januari deed ik nog eens een poging en liep ik 10 kilometer op 1 uur en 4 minuten. Trager dan de vorige keer maar hé, na zo’n slechte december vond ik dat eigenlijk nog niet eens zo slecht! De Veritas Sport Challenge in februari kwam dus als geroepen! Geen betere motivatie dan een uitdaging én een nieuwe loopoutfit, right?

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

De juiste uitrusting

Even over die loopoutfit, hoe leuk is de nieuwe sportcollectie van Veritas? Om buiten in te lopen is het nog net een beetje te koud, maar voor de conditiegym is deze outfit nu alvast i-de-aal! De broek heeft nog een handig zakje vanachter voor je sleutels en het jasje is de perfecte bescherming voor die stomme regenbuien die ons hier in het Belgenlandje wel eens kunnen overkomen. 😉

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

Is het me gelukt?

10 kilometer onder de 60 minuten heb ik in februari niet gehaald. In februari liep ik 10 kilometer op 1 uur en 4 minuten. 4 minuten trager dan mijn doel. Vind ik dat erg? Absoluut niet! Ik ben al blij dat ik op een punt ben gekomen dat ik überhaupt 10 kilometer kàn lopen en er nog plezier in heb ook!

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

Dankzij de Veritas Sport Challenge heb ik mijn motivatie weer helemaal teruggevonden. Sterker nog, ik ben op moment van schrijven net terug van mijn 4e training in het schema van 10 naar 21 kilometer. Ik heb al de overige trainingen tot aan de Ten Miles in mijn agenda ingepland als stok achter de deur. Laat die Ten Miles maar komen!

Dankjewel Veritas voor de outfit en de motivatie en dankjewel pappie voor de leuke foto’s! De volledige collectie ontdek je hier

Evi Driesen - Veritas Sport Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *