Dit was januari 2018!

Ik hoop niet dat ik mijn beste maand van 2018 al heb gehad, dat zou echt heel erg jammer zijn! 😉 Maar ik heb zo’n leuke januari gehad! Kijk je mee?

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Januari begon met een #TeamKazi + partner nieuwsjaarsdiner bij O’Tagine in Antwerpen. Collega Tynka had een Secret Santa georganiseerd en ik ging naar huis met een roze – ! – Bullet Journal! De dag erna had ik een klantenmeeting en in de coworking space zit een super gezellige koffiebar.

Evi Driesen - Dit was januari 2018

En toen werd ik ziek… Ken je van die verkoudheden waar je echt van onder de voeten bent? Jup! Ik ging dus voor comfortfood: verse rode kool van Kristof’s bomma met veggie balletjes. Heerlijk!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Nog een nieuwjaarsreceptie, van mijn geliefde turnkring dit keer! Ik zit in het bestuur en stond samen met Inne in voor de inrichting van de zaal. Thema: Italiaans! Want we lieten een pizza foodtruck komen waar we de hele avond stukjes pizza konden gaan halen. #thedream

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik krulde voor de gelegenheid mijn haar! Kristof vond het haarbandje maar niks, dus dat heb ik dan maar thuis gelaten. 😉 Deze pinguïn stond heel vorig jaar op onze kast in de inkom! Tot een windvlaag achter de kader die erachter stond ervoor zorgde dat hij naar beneden viel. Verdict: onthoofd. Ik heb er een traantje voor gelaten dus je begrijpt dat mijn geluk niet opkon wanneer ik hem zag staan bij Brico. IN SOLDEN!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Nog steeds ziek… Gelukkig kan ik gewoon van thuis werken en dat deed ik die dagen dan ook vanuit de zetel. En wanneer het zonnetje scheen ging ik met Kristof vitamine D opdoen tijdens een wandelingetje!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Kijk dan hoe mooi! Ik merkte trouwens ook in januari dat het niet meer pikdonker was als ik om 17u op mijn fiets naar huis stapte. De lente is in zicht! Ik was nog altijd ziek, maar had wel afgesproken om bij commpaan op kantoor te gaan werken; deze medicijnen gingen dus mee!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

En de dag nadien begon ik mijn mails te doen vanuit bed. #sorrynotsorry. En ik nam een video op voor mij nieuwe project: GIRL TALK! Benieuwd? Je bekijkt hem op Youtube!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Long time no selfie! En de video ging ook online 🙂

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik werd meegevraagd om te gaan lunchen bij de Troubadour in Berchem met Kristof en notaris Isabel Claessens waar hij veel mee samenwerkt. Heel lekker! Na 3 weken niet te lopen door feestdagen, katers en ziek zijn, vond ik toch de weg naar mijn loopschoenen terug. Mijn tempo is om van te huilen, maar ik heb er goede moed in!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik werkte ook een dagje vanuit Fosbury & Sons, mijn favoriete coworking space in Antwerpen! De lunch is daar elke keer anders, die dag stond toast met geitenkaas en peer op het menu. HEERLIJK! Samen met Kristof ging ik naar een netwerkevent van Link25 bij wijnen Magnus. We kregen verschillende champagnes en de kenner van zaken gaf een woordje uitleg!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Vergadertijd! Om de zoveel weken komen we met heel de leidingsploeg en bestuur van de turnkring samen om alles te bespreken: activiteiten die geweest zijn, activiteiten die gaan komen en de algemene werking van de turnkring staan altijd op het programma! Daarna ging ik met ons mama en mijn zus soldenshoppen in Mechelen! Ik heb iets met bolletjesmotief precies…

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Een dagje werken van thuis, lunchpauze met toast én de nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix! De dag na de les conditiegym was ik ZO stijf dat ik nog even de foamroller bovenhaalde om de stramme spieren te verzachten.

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik ben geselecteerd voor een heel leuke samenwerking met Veritas! Zij lanceren in februari de Veritas Sport Challenge en ik mocht mezelf uitdagen. Mijn doel? In februari 10 kilometer onder de 60 minuten lopen! Ik kreeg een setje van de nieuwe sportcollectie om me te motiveren. Mooi hé? Ook mooi, deze heerlijke quiche met zoete aardappel en spinazie. Ik voel me altijd een keukenprinses wanneer ik zo’n ding uit de oven haal. 😉

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Eeeeen ik kocht een nieuwe laptop! Daarover kan je alles lezen in deze blogpost! Bij Kazi is het om de zoveel weken ‘Goede Vrijdag’ en trekken we met de collega’s naar een café om de hoek voor een gezellig drankje. Kristof kwam ook nog af en we bleven uiteindelijk nog plakken tot 12 uur. Leuk!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik begon de zaterdag erna dan ook met een ontbijt in de zetel én de nieuwe afleveringen van Riverdale en Dynasty. Ik had wel zin om te gaan lopen en ging voor een rondje van 40 minuten. Dat werden er uiteindelijk 64! Daarover snel meer in mijn nieuwe Ten Miles training update! Bij Kazi ben ik een wekelijkse nieuwsbrief opgestart en ik vind het heel leuk om de lijst elke week te zien groeien en de mails uit te werken.

Evi Driesen - Dit was januari 2018

En toen was er ineens… ZON! We hebben één plekje in de living waar de zon dan heerlijk binnenkomt, dus dan zet ik me altijd op de mat met mijn laptop op schoot! Het laatste nieuwsjaarsetentje van 2017 😉 Ook meteen de allereerste teammeeting van commpaan in een heerlijk restaurant in Brasschaat! Het was nog even stressy want ik moest ook nog conditiegym geven.. Ik was er uiteindelijk na de opwarming, die Lies gelukkig even van mij had overgenomen!

Evi Driesen - Dit was januari 2018

De laatste dag van januari begon ik weer vanuit bed, met het afwerken van de laatste nieuwe GIRL TALK met Anya van Forest Company. Heb jij hem al gelezen? Daarna had ik een meeting bij Fosbury & Sons waar ik een 1-on-1 LinkedIn training gaf.

Evi Driesen - Dit was januari 2018

En ik lunchte er ook weer! Op het menu? Broccoli-toast met gerookte forel. Ik sloot nog af met een stukje appelcake 😉 Dan door naar Done by Friday, het reclamebureau waar ik sinds kort mee samenwerk én hun social media content voorzie. Ik ontmoette het team en nam allerlei foto’s van het kantoor.

Evi Driesen - Dit was januari 2018

Ik heb natuurlijk de belofte gemaakt om in februari tien kilometer binnen een uur te lopen, dus moet er wel gelopen worden. Het regende pijpenstelen, maar ik heb doorgebeten en ben gegaan! Ik weet niet of het nu kwam door meer zuurstof in de lucht van de regen, of mijn mooie nieuwe regenjasje van Veritas, maar ik liep gé-wel-dig! Ook dat lees je binnenkort in de Ten Miles training update. 😉

Na deze drukke dag is mijn laatste stop de zetel, waar ik dit aan het uittypen ben. Als deze post ingepland is, begin ik nog aan mijn facturatie voor januari, mijn minst favoriete deel… Maar ik heb Friends op Netflix op de achtergrond en ik zit in de zetel. Ik ben gelukkig 😉

Tot volgende maand!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *