Dit was december!

Ja jongens, alweer een jaar voorbij.. Ik zeg het iedere keer maar echt, time flies when you’re having fun! Binnenkort deel ik iets heel spannend, iets wat veel van mijn 2018 zal bepalen.. Maar eerst, een terugblik naar december!

Evi Driesen - Dit was december!

En december begint met deze hele random foto van mijn stukje lavabo, geen idee meer waarom ik deze heb gemaakt… Die ernaast is bij Kristof op kantoor, waar ik op zaterdag ook een beetje mee ging werken!

Evi Driesen - Dit was december!

Kijk dan hoe aandachtig we aan het luisteren zijn! Julie – heeft een heel fijne blog! – en ik tijdens Conversion Day. The Special Olympics lanceerden begin december een mooie campagne in samenwerking met Bongo, waar ik aan mocht meewerken! Ik schreef er eerder al een blogje over.

Evi Driesen - Dit was december!

Ik shopte deze heerlijke luipaardbroek bij Sienna & Loïs! Gemaakt van zijde dus ze zit als een pyjamabroek. Ik twijfelde of ik hem wel zou meenemen omdat ik niet wist of ik hem veel zou dragen… Ik heb het tegendeel al bewezen 😉

Bij Fosbury & Sons in Antwerpen, voor mijn GIRL TALK met Eveline Smet van The Growth Agency! Heb jij hem al gelezen?

Evi Driesen - Dit was december!

December = Sinterklaas! Die kwam ook op kantoor langs en toevallig haalde ik deze twee Nic Nacs tevoorschijn. Lief hé! Ook nog op kantoor bij Kazi, deze pro setup met een extra scherm. Smaakt naar meer! En ja, ik eet drie speculoosjes bij mijn koffie… 🙂

Evi Driesen - Dit was december!

This happend op een vrijdagmiddag op kantoor; want december is nog niet vettig genoeg! 😉

Onze valse kerstboom kwam ook weer uit de kelder.

Evi Driesen - Dit was december!

Ik versierde hem onder andere met deze kerstballen, geshopt bij Aldi. En toen was er ineens sneeuw. Ik moet toegeven, ik ben een van de haters 🙂 Dat maakt gewoon alles in België zoooo veel moeilijker.. Ik ben zeker 5 keer met de fiets gevallen door dat weer..

Evi Driesen - Dit was december!

Hier kon ik er nog mee lachen, dat was een zeldzaam fietstochtje zonder vallen, naar kantoor! De weg terug heb ik wijselijk te voet gedaan, 1,5 uur later was ik thuis. Gelukkig had ik de dag nadien een home-office dagje ingepland. Met thee en een potje nic nacs en marspeinen patatjes was ik de miserie snel vergeten!

Evi Driesen - Dit was december!

Ik ben helemaal geen wintermens en hoe verder de winter vordert, hoe moeilijker ik het krijg met opstaan. Soms, als mijn dag het toelaat, kruip ik na het ontbijt nog even terug in bed met mijn laptop om van daaruit te werken. Heerlijk!

Teammeetings met commpaan, ook altijd fijn! Dit keer hadden we afgesproken in Grand Café De Singel; de gemberthee trok op niets maar de caffé lattes gingen vlot binnen 😉

Evi Driesen - Dit was december!

Van ’t een café naar ’t ander! Ik had nog een afspraak op de Vlaamse Kaai en was te vroeg. Ik warmde op bij Tinsel! En fietste nog even door naar Kristof om nadien samen naar huis te fietsen, gezellig.

Evi Driesen - Dit was december!

Bij Kazi kwam een project met studenten Personeelswerk ten einde en ik ging met Nikolaas kijken naar hun presentatie. Maar hét hoogtepunt van december was toch dit exlusieve, AKOESTISCHE concert van The Script in The Qube van QMusic. Mijn zus en ik waren een hele week aan het proberen om ticketjes te bemachtigen en mijn zus heeft het weer geflikt! Thanks sissy, het was geweldig. In maart komen ze naar België maar dan kunnen we niet gaan kijken. Nu hebben we ze toch gezien 😉

Evi Driesen - Dit was december!

Kerstkaartjes voor mijn klanten, vrienden & familie! Ik geef er graag een ‘persoonlijke toets‘ aan! 😉 En ik denk dat ik The Script echt geweldig vond, want ik merk nu dat hun foto hier twee keer is ingeslopen. Scusi!

Evi Driesen - Dit was december!

Nieuwe schoeneeeeen! Ik heb ze alleen nog niet veel aangehad, ik wil ze niet meteen vuil maken en het weer is zo slecht…

Wat dan weer niet slecht was, was de lunch bij Soep & Zoet in Sint-Niklaas met Sylvie! We kozen om verschillende gerechtjes te delen, want kiezen is verliezen bij een zaak als deze!

Evi Driesen - Dit was december!

Zelfde maaltijd, andere omgeving. Lunch bij Kristof, tussen de papieren. 😉 En een vroege meeting, vraagt om koffie! En dan was het Kerst! Kerstavond hebben Kristof en ik rustig onder ons tweetjes gehouden en de dag nadien bij familie.

Evi Driesen - Dit was december!

Traditiegetrouw gaan we op twee Kerstdag altijd luisteren naar het koor in de kerk van Hoboken. Ook dit jaar waren we erbij! En de dag erna vertrokken we naar de Ardennen voor een paar dagen relaxen met vrienden tussen Kerst en Nieuw. Ik begon met een poging tot lopen tussen te velden en wist er toch 25 minuten uit te persen.. Het was al veel te lang geleden.

Evi Driesen - Dit was december!

We hebben gewandeld, stadjes bezocht, gegeten en gedronken. Zoals deze echte Italiaanse Aperitivo: de Martini Rubino. Lekker met tonic! En gezellig voor de stoof 🙂

Evi Driesen - Dit was december!

Ik denk ook dat we op die drie dagen meer spelletjes hebben gespeeld dan heel 2017 bij elkaar. 😉

Evi Driesen - Dit was december!

Bij thuiskomst toch nog maar terug snel de gezonde toer op én het allerlaatste loopje van 2017!

Evi Driesen - Dit was december!

Want dan was het al weer tijd om het oude jaar uit te wuiven en het nieuwe te verwelkomen! December afsluiten doe ik graag met mijn meest gelikete Instagram-foto’s van 2017: een jaar waarin ik veel heb gesport, een tweede diploma behaalde, twee keer van job veranderde en zelfstandige werd. Wat een jaar!

Wat 2018 voor mij in petto heeft, weet ik niet. Goede voornemens heb ik dit jaar ook niet echt, behalve dan de Ten Miles meedoen – ik geef snel een update van mijn trainingen! – en mijn omzet verdubbelen 😉 Ik blijf in ieder geval gewoon rustig verder bloggen! Moet lukken, niet?

Hoe heb jij het nieuwe jaar ingezet? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *