Dit was november!

Éindelijk heb ik nog eens tijd om te bloggen.. Het is zondag 3 december wanneer ik deze post kan samenstellen; november was een drukke rollercoaster-maand! Tijd om in december wat gas terug te nemen, maar voor we daaraan beginnen laat ik graag zien wat er in november allemaal gebeurde!

Evi Driesen - november

1 november, officieel een feestdag maar dat woord ken ik niet meer; voor mij eerder een dag om rustig bij te werken! Het einde van die week vieren we met de Kazi-collega’s in een supergezellig café achter de hoek van het kantoor.

Evi Driesen - november

Dat weekend is het tijd voor een spoedworkshop SEO-schrijven; ik ben één van de 10 copywriters die mee mag werken aan het herschrijven van alle producten te koop in de Partena Gezondheidshop! Een hele klus die in goede banen wordt geleid door Ilse, van Anders Geschreven. Voor mij toch iets nieuw en daarmee een hele goeie oefening!

Een rondje in de regen, zelfs mijn tenen hangen vol modder… Ik heb aan de Kerstman een nieuw paar loopschoenen gevraagd!

Evi Driesen - november

Wazige foto, maar ik was hier met Kazi-collega Tynka in de showroom van SofaCompany in Antwerpen om meubels uit te kiezen voor een beursstand. Deze groene werd het niet, maar ik ben er wel verliefd op! From Blog to Brand is het BOSS BOOK van november, ik heb hem al gelezen maar de bijhorende blog nog niet kunnen schrijven. (Komt er aan!) Je kan wel mijn interview met de schrijfster ervan, Laurentine van Landeghem, al lezen!

Evi Driesen - november

Ik was model voor vriendinnetje Sylvie tijdens haar opleiding ‘microblading‘; een techniek om wenkbrauwen permanente kleur te geven. Als ik ooit een kantoor heb, wil ik ook roze velvet zetels en een koperen staanlamp.

Ook stond ik met een van mijn klanten, kapsalon Figaro, op een ladiesnight om de live verslaggeving op social media te verzorgen. Leuk avondje!

Evi Driesen - november

En ook de jaarlijkse Apollo-quiz was in november! Full house en yours truly was deel van de jury. Verder kreeg ik een fijne vermelding op de website van Dag van de Ondernemer van Unizo, over hoe ik onderneem ‘van thuis’, of ergens anders!

Evi Driesen - november

Ik mocht mijn allereerste presentatie over Social Media geven voor een groep creatieve ondernemers aangesloten bij Belgunique! Kippenvel wel, om je naam zo op een scherm te zien staan. Het was leuk én ik heb positieve feedback gekregen, dus kom maar op met die presentaties!

En nog een intervaltraining, mét nieuwe winter-loopkleren van H&M. Motiveert altijd om buiten te gaan 🙂

Evi Driesen - november

Eén dag voor de jobbeurs waar we met Kazi een stand hadden, moesten we de meubels bij Sofacompany gaan oppikken; Tynka en de salontafel houden eventjes een plekje vrij voor de camionette.

Evi Driesen - november

De stand! Superleuk om iets waar je aan gewerkt hebt dan ook fysiek tot zijn recht te zien komen! Het was ook een succes voor Kazi, met een hele hoop nieuwe registraties!

Evi Driesen - november

Fotoshoot voor Kristof! Met 6 vrienden werden ze dit jaar 30, dat vraagt om een feestje… En Koffiemeetings zijn de beste.

Evi Driesen - november

En zoals vorige maand al halvelings aangekondigd in mijn Ten Miles update: in november liep ik 10 kilometer! Net niet onder de 60 minuten maar ik ben toch trots. Meer lees je snel in een nieuwe update!

De dag erna vertrok ik ’s nachts naar Portugal; wat resulteerde in deze mooie zonsopgang bij de landing!

Evi Driesen - november

In Portugal! Mee met een opdrachtgever voor 3 zalige dagen werken en ontspannen in de zon.

Evi Driesen - november

Genieten en lopen.

Evi Driesen - november

Omgeving verkennen en mijn ‘kantoor’ op verplaatsing!

Evi Driesen - november

Ik bedoel.. Zo wil ik elke dag wel werken!

Evi Driesen - november

Fotoshoot… En zonsondergangen! Elke dag werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang!

Evi Driesen - november

Een wijntje mocht ook niet ontbreken. Nog meer fotoshoot. Ik was verantwoordelijk voor de behind-the-scenes foto’s!

Evi Driesen - november

En ik was ook verantwoordelijk voor het vasthouden van het reflectiescherm; een heel belangrijke taak heb ik met eigen ogen gezien! 🙂 En tijdens lange autoritjes deed ik nog wat mailtjes. Ik hou van het feit dat ik daar niet misselijk van word. Met een hotspot van mijn iPhone naar de laptop kan ik perfect werken onderweg!

Evi Driesen - november

Toeristen-foto, mocht niet ontbreken natuurlijk. De laatste zonsondergang was absoluut de mooiste, vanaf een uitkijkpunt! Meer lezen over Portugal? Ik maakte een klein verslagje!

Evi Driesen - november

Terug thuis en ik had precies de zon meegepakt! Daar profiteerde ik meteen van en liep een rondje door het park. ’s Avonds maakte ik deze heerlijke quiche met spinazie en feta. Lekker!

Evi Driesen - november

De laatste maandag van november had ik een hele hoop meetings; waarvan eentje bij Tinsel in Antwerpen, superlekker en gezellig! Dinsdag ging ik naar Brussel voor Conversion Day van Bloovi. Ik ging met de auto en deed er maar liefst 2 uur over om daar te geraken. Wat een hel.

Evi Driesen - november

Maar het was de moeite waard! Conversion Day is een dag waarop een hele hoop (digital) marketeers verzamelen om te luisteren naar verschillende (internationale) sprekers over performance marketing, of hoe je ervoor kan zorgen dat je marketing inspanningen wel degelijk impact creëren. Een inspirerende dag en mijn key takeaways volgen nog in een aparte post!

Als afsluiter nog een terugblik naar het heerlijke Portugal met een mooie foto gemaakt door Ellie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *