Dit was oktober!

Woah, is het echt al november?! Sh*t. Oktober was een superleuke maand met veel hoogtepunten, dus ik kijk er met veel plezier op terug! 🙂 Kijk je mee?

Oktober overzicht - Evi Driesen

De maand begint met een beetje thuiswerken en mijn favoriete winterontbijt: havermout met appel!

Oktober overzicht - Evi Driesen

Ik duik in de keuken en maak deze heerlijke vegetarische ovenschotel met prei, vegetarische speckjes van De Vegetarische Slager en aardappelpuree. 3 dagen van kunnen eten. Wat handig was wanneer ik voor het werk naar Brussel moest! Pre-meeting in een hotel lobby, altijd fijn.

Oktober overzicht - Evi Driesen

Waar ik in september soms nog zonder sjaal buiten ging, kan dat in oktober toch niet meer. Koouuud! Er zit een Aldi vlakbij het kantoor van Kazi, waar ik de fijne maar gevaarlijke ontdekking deed en zag dat ze mijn favoriete Sinterklaassnoep al in de rekken hebben…

Oktober overzicht - Evi Driesen

Lunchtiiiime! Ik sprak af met vriendinnetje Sylvie bij Soep & Zoet in Sint-Niklaas. Ik had er al veel over gezien en gelezen en moest het dan toch écht eens uitproberen. Ik koos voor een avocado-bowl maar vond het toch net iets te veel avocado.. Sylvie maakte voor mij dit rosé gouden armbandje met ‘Girl Boss’ ingegraveerd, zo leuk!

Oktober overzicht - Evi Driesen

Die avond was het ook proclamatie van het Postgraduaat Digitale Marketing! Ik denk dat mijn smile genoeg zegt over hoe blij ik ben dat ik het behaald heb en mezelf nu officieel ‘Digital marketeer’ mag noemen. Ik hou het voorlopig nog op content creator en ben intussen op zoek naar fijne vervolgopleidingen en cursussen. Tips?

In oktober waren Kristof en ik nog eens een zaterdag samen thuis! Dus trokken we naar Antwerpen om te shoppen en pauzeerden we bij Kolonel Koffie.

Oktober overzicht - Evi Driesen

Met de vriendinnen hebben we sinds kort afgesproken om iedere eerste zaterdag van de maand af te spreken om iets te gaan eten en bij te babbelen. Anders lukt het niet met onze drukke agenda’s en nu kunnen we dat allemaal op tijd inplannen! De eerste was met vééél aperitiefhapjes; we hebben nadien dan ook niets meer gegeten, haha!

In oktober ben ik ook nog eens ziek geweest, lang geleden! Ik ben drie dragen de zetel niet uit geweest, maar had gelukkig dit boek van Vondelmolen én peperkoek om te ‘genezen’ ;-).

Oktober overzicht - Evi Driesen

Op de derde zieke dag moest ik toch de deur uit.. Ik ging namelijk mijn Insta Interieur-boek ophalen bij Anne-Catherine – aanrader! En ik had ook afgesproken met Jessica voor de tweede GIRL TALK die intussen ook online staat. Onderweg naar huis maakte ik een korte pitstop bij Hema en kocht deze prachtige agenda en notitieboek.

Oktober overzicht - Evi Driesen

In oktober heb ik ook weer gelopen, uiteraard en werd ik weer getrakteerd op prachtige zonsondergangen. Binnenkort een update! Door ziek te zijn heb ik één week niet gelopen…

Oktober overzicht - Evi Driesen

Skype-sessies en op kantoor vanuit de zetel werken, love it!

Oktober overzicht - Evi Driesen

Vitamientjes! Dit was mijn lunch tijdens een thuiswerkdagje: toastjes met hummus, feta en rucola en geitenkaas met vijgen en kiemen. Smullen! Ik kreeg ook Emma Gelaude’s nieuwe boek: Make My Dream Work. Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan wat motivatie!

Oktober overzicht - Evi Driesen

Op het werk werd nog een ander pakket geleverd om iets mee te doen, maar dat viel iets groter uit dan verwacht… Het is me gelukt om zo met de fiets thuis te geraken! En ik mocht ook werken aan een presentatie over social media die ik binnenkort mag geven.

Oktober overzicht - Evi Driesen

In dat pakketje zat dus vanalles van Becel! Meer daarover lees je hier. Lopen in oktober in een TOPJE, ongezien. Maar wel heel fijn.

Oktober overzicht - Evi Driesen

Post-workout snack: peperkoek! En mijn casual work-from-home-uniform. Gelukkig werk ik niet iedere dag van thuis, ik denk dat ik op den duur geen moeite meer zou doen om nog deftige kleren aan te doen.. 😉

Oktober overzicht - Evi Driesen

Ik besloot een dagje bij te houden wat ik eet en probeer vooral een goede balans tussen gezond en minder gezond te vinden. Ik maakte ook dit lekkere bananenbrood! (Een verantwoorde snack, yes!)

Oktober overzicht - Evi Driesen

In oktober stond ook een weekend in het kader van sport! De Gymfed en Bloso organiseren allerlei sessies voor trainers. Ik volgde onder andere een deep core en aerobics-sessie. Goeie inspiratie voor de conditiegym! Oh ja en ik moest ook een beetje werken dus dat deed ik vanuit de auto. (Op de parking, niet al rijdend..)

Oktober overzicht - Evi Driesen

Een microgolf op kantoor vier ik met wraps als lunch! Deze met hummus, gerookte zalm, sla, tomaatjes en een dille-dressing is om duimen en vingers bij af te likken. Ik had ook een dagje op verplaatsing in Gent! ’s Morgens en ’s avonds een meeting, dus tussendoor trok ik me terug in De Krook om te werken.

Oktober overzicht - Evi Driesen

Afsluiten deden we op verplaatsing: in Scheveningen! We moesten allebei een vrijdag ‘verlof’ nemen, dat was lang geleden. Aangekomen in ons hotel en meteen doorgereden naar Den Haag. Daar deze heerlijke salade bij SLA gegeten en verder Den Haag ontdekt. Afgesloten bij Vapiano met deze pesto-pizza. Balans 😉

Oktober overzicht - Evi Driesen

De volgende ochtend stond er voor mij 50 minuten lopen op het schema. Een stukje over de dijk van Scheveningen, maar er was zó veel wind dat ik al snel de gewone straten heb opgezocht. We rijden naar Delft en belanden in dit gezellige café!

Oktober overzicht - Evi Driesen

Terug in Scheveningen bezoeken we de beroemde pier en daar mag een portie kibbeling natuurlijk niet ontbreken! Ik werk in de lobby mijn laatste nieuwe GIRL TALK af onder het genot van een glaasje wijn.

Oktober overzicht - Evi Driesen

En eet een salade met zalm en frietjes in de bar! ’s Avonds nog een heerlijke welness-sessie in de sauna van het hotel en de dag nadien was het alweer tijd om naar huis te rijden. Ik zag dat mijn hardloopinspiratie Annemerel in de Intersport in Den Haag ging zijn, dus stopten we daar nog even en liet ik mijn boek signeren. #fangirl.

Oktober was dus écht heel erg leuk! In november staan er ook een hoop fijne dingen op het programma, dus kom maar op!

Hoe is jouw maand oktober geweest? 🙂 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *