Dit was september!

Waar is september naartoe? Voor ik het weet zitten we weeral af te tellen naar 2018.. Times flies when you’re having fun, en fun heb ik zeker gehad afgelopen maand! Kijk je mee?

Evi Driesen - Achter de schermen september

Begin september stond in het teken van mezelf in de watten leggen = kapper én nagels. De kapper was weeral een schandelijke 6 maanden geleden.. Mijn nagels gelukkig niet, dat zou er nogal uit zien! Ik had in ieder geval een belangrijke reden…

Evi Driesen - Achter de schermen september

Want mijn beste vriendinnetje is begin september getrouwd!! Het werd een prachtige dag en een geweldig feest. 3x raden wie het bruidsboeket heeft gevangen… Mijn kookkunsten stonden deze maand ook weer op punt, deze homemade Indiase curry mét versgemaakt naanbrood is het bewijs! Ik heb het alleen met iets langere tanden opgegeten wanneer ik een rups ontdekte in de bloemkool. Ieuw. (Voor het koken weliswaar.)

Evi Driesen - Achter de schermen september

September was ook de start van het nieuwe seizoen van Turnkring Apollo! Ik neem vanaf dit jaar de lessen Conditiegym voor mijn rekening. De eerste les was al meteen een goede flop omdat ik een kwartier te vroeg was gestopt, oepsie. Gelukkig gingen de drie lessen daarna al een heel stuk vlotter! Ik krijg toch iedere week te horen dat de leden het de dag erna allemaal voelen in hun spieren. En ikzelf eigenlijk ook 🙂 In september heb ik ook mijn loopschoenen herontdekt en een paar mooie rondjes gedaan met mooie uitzichtjes, zoals deze zonsondergang.

Evi Driesen - Achter de schermen september

Ik heb ook gewerkt in september. 😉 En onze living verbouwd! De woonkamer is eigenlijk met een kwartslag gedraaid en het appartement lijkt ineens een heel stuk ruimer! Alleen nog iets voor tegen de muur, nu is het nogal kaal.

Evi Driesen - Achter de schermen september

Gelukkig was er naast werken en sporten ook tijd voor ONTSPANNING! Met een Kasteelbier Rouge op een terrasje in Antwerpen. En de dag erna ook weer een rondje lopen in het groen. Dit was een heerlijke training op een stralende zondag waar mijn benen precies vanzelf gingen!

Evi Driesen - Achter de schermen september

Ook dit uitzicht is weer van een rondje lopen! Met dit te schrijven ben ik eens in mijn Nike Running statistieken gedoken omdat ik precies toch echt veel heb gelopen, het waren maar liefst 10 runs deze maand! Schouderklopje 🙂 September was ook de maand waarin ik voor de eerste keer bij Fosbury & Sons binnenkwam, een hippe co-workingspace in Berchem. Met lekkere caffé lattes met amandelmelk. #hipster.

Evi Driesen - Achter de schermen september

En another first in september! De eerst keer gaan eten bij Black Smoke, een BBQ-restaurant in Brouwerij De Koninck. Ik trakteerde mijn lief voor zijn 30e verjaardag. Ik ging voor de vegetarische Mexican Bowl, flink, maar kon er niet aan weerstaan om hem met pulled pork aan te vullen… Een kleine uitschuiver in mijn verder vleesloze bestaan. Wel een aanrader! Een andere aanrader was dat stuk brownietaart van Exxi. Elke hap was hémels!

Evi Driesen - Achter de schermen september

Verder kocht ik via Vente Exclusive een Wake Up Light van Philips. De laatste weken had ik het altijd bijzonder moeilijk om uit mijn bed te komen en snoozde ik gemakkelijk een halfuur. Ik heb die tijd, maar echt productief word je daar ook niet van. (Al helemaal niet omdat ik me dan écht moet haasten en dat doe ik niet graag ’s morgens.) Ik heb hem nu een tweetal weken en er komt binnenkort een post met mijn ervaringen aan! Ik werk nog steeds 4 dagen in de week voor Kazi op het kantoor en vul dat aan met 1 dag in de week thuis voor mijn eigen klanten. En dan vind ik het tegenwoordig zalig om mij voor de terrasdeur in het zonnetje te zetten. ’t Is te koud om buiten in het zonnetje te zitten maar achter het raam is het perfect. Mijn rug is daar op het einde van de dag iets minder blij mee maar kom 🙂

Evi Driesen - Achter de schermen september

Koffie & Kazi <3 En cabrio! Ik ga elke dag met de fiets naar het Kazi-kantoor dus rij ik met de collega’s mee als we naar meetings buiten te deur moeten. En een van die collega’s heeft dus een cabrio. Ik had nog nooit cabrio gereden op de autostrade en dat valt echt kei goed mee! Shotgun voor de volgende keer, Lenny!

Evi Driesen - Achter de schermen september

Meestal laat ik om de drie weken mijn gelnagels vervangen, dus ook in september! Deze keer een neutraler kleurtje dan zwart: babyroze! (Past overigens geweldig bij het lichtroze bandje van mijn Fitbit, de lichtroze strepen in mijn sportlegging – zie hieronder – én mijn lichtroze trui die ook nog eens geweldig staat op mijn sportlegging. Soms loop ik zo de deur uit om naar de fitness te gaan en denk ik bij mezelf “Evi, dit is erover. Hoe matchy matchy kan het zijn?!”, but I love it! 🙂  )

Evi Driesen - Achter de schermen september

Ohja, ik maakte ook eindelijk mijn brei-projectje (het is een sjaal) af! Long overdue want volgens mij ben ik daar twee winters geleden aan begonnen. De wol is van de Zeeman, – Julia – kei content van! En hierboven dus ook de befaamde sportlegging waar mijn nagels zo goed bij passen. 🙂

Evi Driesen - Achter de schermen september

Kristof en zijn zus waren jarig in september, dat vraagt voor een feestjeeee! Vrienden en familie waren welkom in ons jeugdhuis en showcooker Jan zorgde voor de verse paëlla. Leuke avond! Ik maak ondertussen ook al een tijdje deel uit van communicatiebureau commpaan en mag als content marketeer mee naar de kwartaalmeetings met klanten! Ik moet natuurlijk weten waarover ik het komende kwartaal content kan maken en kom altijd vol inspiratie buiten. Tof!

Evi Driesen - Achter de schermen september

Mijn voorlaatste rondje van september was een morningrun van een uur. EEN UUR. En ik ben daarvoor om 06:30 opgestaan. Had mij dit twee maanden geleden verteld en ik had je niet geloofd, maar ik heb het dus wel degelijk gedaan. #trots. Nog iets waar ik trots op ben, het allereerste artikel in mijn nieuwe reeks GIRL TALK met Anne-Catherine van Clo Clo! Heb jij je al laten inspireren?

Evi Driesen - Achter de schermen september

De maand afsluiten deed ik met een lekkere salade met een visburger en het boek Bij Voorbeeld van Kobe Van Reppelen. Meer daarover lees je in de laatste nieuwe BOSS BOOK!

Oktober staat volop in het teken van verder trainen voor de Ten Miles (binnenkort meer daarover!), werken, en een weekendje Scheveningen! Tips, must sees en must eats zijn welkom! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *