Ode aan de herfst!

Vandaag begint mijn favoriete seizoen: de herfst! Dat betekent dat het weer tijd is voor…

• prachtige kleuren: oranje, mosgroen, burgundy,… • theetjes • om 7u met een dekentje in de zetel kruipen • pompoensoep • herfstwandelingen • de beste lucht om te lopen • een nieuw seizoen van Riverdale op Netflix • de verwarming opzetten • kruidnoten • mijn collectie tussenseizoen-jasjes bovenhalen • ankle boots • geurkaarsen aansteken • dikke truien • frisse lucht • havermoutontbijtjes met appel en kaneel • weekendjes naar de Ardennen • frisse fietstochtjes naar kantoor • af en toe eens zeiknat thuiskomen van een regenbui • warme douches • dikke sokken • fluffy sjaals • …

Fall is my favourite season! Er is toch niets beter dan een stevige herfstwandeling tussen de gevallen bladeren met strak blauwe lucht en een zonnetje, om dan af te sluiten met een warme chocomelk of theetje (en een pannenkoek met slagroom ?). Akkoord, het kan soms ook stevig waaien en regenen in de herfst, maar dat hoort erbij en stoort mij eigenlijk ook niet.. Ik heb vorig jaar een prachtige poncho (kuch – fluo oranje!) gekocht om me te beschermen tegen de regen, dus laat maar komen! 🙂

Het is voor mij ook hét moment om mijn favoriete accessoires weer boven te halen, mijn collectie (herfst)jasjes groeit elk jaar, evenals de collectie enkellaarsjes en sjaals om ermee te kunnen combineren.

Warme douches, warme drankjes,… alles mag weer warm en knus. Genieten!

Wat is jouw favoriete seizoen? En waarom? 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *