Dit was mijn zomervakantie!

De zomervakantie zit erop! De scholen zijn terug open en de herfst komt dichterbij. In de zomer vielen mijn wekelijkse overzichtjes even stil, maar nu vind ik het een perfect moment om eens terug te blikken op mijn zomervakantie! Helaas eentje zonder echte vakantie, maar je kan nu eenmaal niet alles hebben 😉 Kijk je mee?

JULI

In juli had ik mijn allerlaatste werkdag bij Kadonation! Ik ging voor de eerste en laatste keer met de trein, dat was ook weeral jaaaren geleden.. De reden daarvoor was omdat we dat weekend naar de zee gingen! En aangezien Gent op de weg ligt, was het te zot dat ik met de auto over en weer zou gaan.

De ochtend nadien aan zee begonnen we met een loopje! Ik ben geen fan van zand in mijn schoenen dus ben teruggedraaid zodra ik de zee had gezien. (en een foto had gemaakt!)

Dat weekend kwam Gers Pardoel naar het Q-beach House in Oostende! Eén van mijn favoriete nummers van de zomer was ‘Zo Bijzonder‘. Ik vond het dan ook ‘zo bijzonder’ dat wij toevallig dat weekend aan zee waren 😉 Jammer genoeg stonden we aan de verkeerde kant van het podium – té veel volk – en hebben we hem niet goed gehoord..

Een hele dag zonnig weer, dat vraagt om een hele dag zonnebaden op het strand!

Back to reality! Ik had een weekje tussen de twee jobs door, maar het werk voor mijn andere klanten stopte natuurlijk niet. Gelukkig kon ik af en toe naar mijn nieuwe set gelnagels (dankzij mijn zus!) kijken, die trouwens héél mooi matchten met mijn bic en fluostift. #roze

In mijn weekje tussen passeerde ik ook een paar keer al op het Kazi-kantoor om een vliegende start te kunnen nemen. Ik kreeg onder andere uitleg over de Relax-zomercamapgne.

Mijn verjaardag is in maart, maar mijn ‘cadeautje’ kwam maar pas in juli. Ik vind het leuk om gezellig iets te gaan eten en naar de cinéma te gaan, maar er was toen pas een film die we allebei graag wilden zien: Dunkirk. Ik vond hem super, maar andere vinden hem dan weer tegenvallen.. Heb jij hem al gezien?

Ook aperitiefjes en etentjes met vriendinnen stonden natuurlijk op de planning! Hier was ik heel casual aan het poseren… 🙂

En mijn dikke vriend heb ik gelukkig ook een paar keer gezien! Hier helemaal enthousiast over de koeien, mijn zus en ik hadden ongeveer dezelfde reactie toen we onze pannenkoeken met – vers! – ijs en slagroom uit de keuken zagen komen. 🙂

Natuurlijk moet die overdaad aan suiker er de dag nadien weer ‘afgetraind’ worden 😉 Ik heb deze zomer mijn weg naar de fitness weer terug gevonden (en ondertussen weer verloren maar daarover later meer!)

Gelukkig komt wel meer en meer het besef dat sporten weinig zin heeft als je daarnaast nog steeds rommel eet. Na het sporten is een favoriete snack nu ook rijstwafels met een fijn laagje pindakaas en een appeltje! Smullen 🙂

Ik ben ook part-time vegetariër geworden! Part-time omdat ik op restaurant nog altijd graag vol-au-vent met frietjes wil eten én omdat ik anderen niet tot last wil zijn als we ergens gaan eten. Maar thuis eet ik nu geen vlees meer! Wel vis, maar daar hoop ik op termijn ook mee te stoppen. Ik vertel binnenkort waarom 🙂 Deze pita met vegetarische balletjes en een romige vulling van avocado, doperwtjes en komkommer was in ieder geval héérlijk!

En de overschot van de vegetarische balletjes zijn de dag nadien ook heerlijk in een couscoussalade! Sinds ik bij Kazi ben begonnen, midden juli, heb ik nog maar 3 keer géén lunch meegenomen. Scheelt me een hoop geld 😉

Ook sinds ik bij Kazi begonnen ben heb ik nog nooit zoveel in de buurt van of IN de regen gefietst. Het is toch zomer?!

Koffie en een uitgebreide to-do lijst aan de start van de week! Kazi is trouwens een platform dat pas afgestudeerden matcht met hun ideale startersjob, niet enkel op basis van diploma maar ook en vooral door de werkwaarden en teamrollen van vacatures en starters met elkaar te matchen.

Wist jij dat ongeveer 1/2 starters binnen 12 maanden al uitkijkt naar een nieuwe job?

Ik heb deze zomer ook weer veel naar boven gekeken en hier was ik blij dat het zonnetje door de wolken kwam! Geen flauw idee waar of wanneer, maar ik vond het mooi 🙂

Ook mooi: mijn nagels, schoenen én fiets die qua kleur perfect matchen.

Gelukkig is er ook nog tijd voor lunchdates met vriendinnetjes! Hier moest ik even wachten en sinds ik nu overal mijn laptop mee naartoe sleur, kon ik in afwachting van de komst van mijn vriendinnetje nog even werken.

Het Kazi-hoofdkwartier is trouwens super gezellig! Met een echt salon, driezit én twee aparte zetels, TV voor presentaties of skype-calls zoals op de foto. Mijn favoriete plekje is in de zetel, waar ’s morgens vroeg het zonnetje nog even op schijnt!

AUGUSTUS

Begin augustus stond nog een weekendje zee op de planning! ’s Morgens gingen we lopen met Kristof’s papa, ’s middags was het een soort van jaarmarkt in De Haan, veeeeel volk en veeeeel kraampjes. Maar wel gezellig!

Ik ontdekte ‘Acaï’-poeder! Super lekker en heel leuk om mee te ‘spelen’. Je maakt een dikke smoothie van banaan, bevroren blauwe bessen en aardbeien met een paar eetlepels acaï en dan kan je afwerken met toppings naar keuze. Een goeie start van de dag!

Mijn stalen ros kreeg een upgrade: een mandje! Het mandje is van Ikea en rammelt de pannen van het dak. Dus ik weet nog niet of ik het ga houden want ik word er soms een beetje lastig van 🙂 Maar het staat wel mooi hé!

Make-over tijd! Een hele dag 3 vrouwen een compleet andere look geven, superleuk. Het resultaat verschijnt iedere maand in Steps Magazine Waasland!

En een avondloopje! Ik ben aan het trainen om volgend jaar de Ten Miles in Antwerpen mee te lopen. Momenteel volg ik een schema dat me van 5km naar 10km brengt, oftewel mijn looptijd van 30min naar 1 uur! En dan ben ik er nog niet…

Een mooie avond op het terras van ons geliefde jeugdhuis! Een paar cavatjes te veel..

Dus de ‘vettige’ sushi de middag erna smaakte dubbel zo lekker!

Op zondag staat er telkens een intervaltraining op het schema. Kristof en ik lopen weinig samen omdat ik hem niet kan bijhouden. Dan ben ik na één kilometer compleet buiten adem ben omdat ik tegen beter weten in toch probeer hem bij te houden… 🙂 Maar, wanneer ik een intervaltraining moet doen, loopt hij wel mee! En dat is dan wel positief voor mijn snelheid, want op korte stukjes kan ik hem wel bijhouden 🙂

Deze quote verscheen op de social media kanalen van Kazi, maar is tegenwoordig op mij ook van toepassing. Ik vind het echt leuk wat ik nu allemaal mag doen en de kansen die ik krijg!

En van thuis werken natuurlijk, dat is ook een luxe! Hoewel ik heel graag op kantoor zit – collega’s – kan ik thuis heel geconcentreerd werken en bergen verzetten.

Nieuwe Nikes! En een schema voor een full body workout met lichaamsgewicht. Dat schema is op de foto nog leeg, tegen volgende week dinsdag moet dat ingevuld zijn. Vanaf dan start ik namelijk met het geven van de lessen Conditiegym bij mijn geliefde Turnkring Apollo!! Daarom dat ik dus de weg naar de fitness terug heb gevonden. Ik kan moeilijk anderen zeggen dat ze moeten planken als ik het zelf geen 10 seconden volhou 😉

Weer een dagje home office, het zonnetje scheen ’s morgens dus daar heb ik van geprofiteerd en met mijn theetje in de tuinstoel de werkdag begonnen!

’s Avonds een uitgebreide yoga-sessie op de mat thuis. Hier ben ik de weg naar de fitness weer even kwijt 😉 Ze waren ook mijn vaste Basic Fit aan het verbouwen en de andere kom ik niet zo graag, dus dan maar wat meer thuis-workouts.

Als er meetings buiten de deur zijn en het komt niet anders uit, bereiden we die nog even voor op hotel! Dat ligt voor mij even ver fietsen van thuis én dicht bij alle op- en afritten van autostrades dus voor iedereen een win-win. En weer een auto minder op de baan 🙂

Het laatste weekend van augustus gingen we op leidingsweekend met (een deel van) de leiding van de turnking! Twee avonden op rij genieten aan een gezellig kampvuur en weerwolven spelen. Zalig.

En onze obligatoire afsluit-foto mag natuurlijk ook niet ontbreken! Hoewel we dit jaar toch hebben gezegd om die volgend jaar te trekken aan het begin van het weekend, wanneer iedereen er nog fris uit ziet 😉

REGEN! Ik twijfel of we nog veel zon gaan zien vanaf nu… Gelukkig heb ik een mooie regenjas 😉 En stiekem kijk ik wel uit naar de herfst, dan kan ik éindelijk terug mijn collectie jassen/sjaals/enkelbotjes bovenhalen 🙂 En zonder schaamte onder een dekentje kruipen in de zetel!

Nog meer regen..

Augustus sloot ik af met een bezoekje aan mijn nagelstyliste a.k.a. mijn zus voor een verse set. 🙂 Waaaaant dit weekend trouwt mijn beste vriendinnetje! Wanneer je dit leest zit ik waarschijnlijk bij de kapper voor een herfstig kleurtje en een nieuwe snit.

En dan is mijn zomervakantie ook gedaan.. Ik hoop misschien ergens nog een welnessweekend te kunnen boeken om toch even te ontsnappen/ontspannen! Dat is er wat bij ingeschoten deze vakantie, maar zoals in het begin al aangehaald, je kan niet alles hebben! Ik kan het nog altijd niet helemaal geloven hoe ik met mijn gat in de boter ben gevallen bij Kazi; daar geef ik gerust een jaartje vakantie voor op!

Hoe is jouw zomervakantie geweest? Ben jij naar het buitenland getrokken? Ik ben benieuwd wat jij allemaal hebt gedaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *