Evi Driesen 2.0

Het zal je misschien al opgevallen zijn dat er hier een aantal dingetjes aan het veranderen zijn.. Misschien is het je nog niet opgevallen maar dan zal alles na het lezen van deze post duidelijk worden!

Ik word freelance content marketeer!

Hip hip hoeraaaa, na ongeveer 2 jaar in loondienst en daarbij 1,5 jaar als freelancer in bijberoep te hebben gewerkt, start ik op maandag 17 juli als voltijds zelfstandige! Hoewel het nog altijd spannend is, voelt de stap dit keer minder groot dan toen ik besloot om freelancer in bijberoep te worden. Sommigen onder jullie weten dat ik de afgelopen 6 maanden 4/5e werkte voor Kadonation in Gent, maar het pendelen viel minder goed mee dan op voorhand gedacht.

Dus ging op zoek naar een nieuwe uitdaging, terug dichter bij huis. En die heb ik gevonden bij Kazi! Ik zal vanaf 17 juli 3 of 4 dagen in de week werken voor Kazi, een HR tech start-up in het Antwerpse. Bij hen zal ik vooral instaan voor alles wat met content marketing te maken heeft en wat meer; denk aan het opstellen en implementeren van een content kalender, blogberichten schrijven, social media onderhouden, campagnes uitwerken, events organiseren,… Daarnaast blijf ik gewoon doorwerken voor mijn huidige klanten!

En ik kijk er KEI hard naar uit!

En de website?

Die verandert met mij mee! Voortaan kan je hier allerlei artikels lezen met tips & tricks over content marketing, afgewisseld met meer persoonlijke updates over mijn werk, over een gezonde balans tussen werk, sport en voeding, personal branding,… Eigenlijk alles wat mij – en hopelijk jou – interesseert en inspireert!

Ook introduceer ik twee nieuwe rubrieken: BOSS BOOK. Daarin review ik elke maand een communicatie/management/personal growth-boek! Daarnaast start ik ook met GIRL TALK, waarin ik iedere maand samen zit met een #girlboss of #ladyboss die mij inspireert en wil ik te weten komen waar zij hun drive halen, wat de toekomstplannen zijn en welke struggles ze tegenkomen.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in 😉 

6 Comments on “Evi Driesen 2.0”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *