New York – het fotoboek!

Eind april trokken we voor een week naar ‘The City that never sleeps‘: New York! Voor mij was het een blij weerzien met mijn favoriete stad. Indrukken genoeg die me na elk bezoek bij blijven, maar soms is het ook leuk om van die herinneringen iets tastbaar te maken!

Toen ik van Fotofabriek de vraag kreeg of ik een fotoboek wou uitproberen, moest ik daar dan ook niet lang over nadenken! En zo zat vorige week een prachtig (hardcover!) fotoboek met mijn mooiste foto’s van New York in de bus!

Ik koos uiteindelijk voor een staand A4 formaat fotoboek, omdat ik vind dat de foto’s dan het beste tot hun recht komen. Ik heb daarom ook bewust gekozen om telkens één foto over beide pagina’s te plaatsen, of twee rechtstaande foto’s naast elkaar en niet voor een collage.

Fotofabriek, fotoproducten zonder moeite!

Het maken van zo’n fotoboek is kinderspel! Je selecteert de foto’s die je in het boek wil opnemen in software van Fotofabriek en dan kan je kiezen; ofwel plaats je zelf de foto’s of je laat het programma automatisch de foto’s invullen, in volgorde of willekeurig. Wanneer je bestelling geplaatst is, krijg je zelfs nog een video in je mailbox van jouw boek. Voorpret gegarandeerd!

Bij de levering kreeg ik nog een aantal kortingscodes voor andere producten van Fotofabriek. Aangezien ik nog een fotoboek moet maken en we nog een foto op canvas willen laten drukken, komt dat goed van pas!

Ondertussen is het boek al overal mee naartoe gegaan en moet iedereen verplicht een kijkje nemen 😉 Kende jij Fotofabriek al? 

4 Comments on “New York – het fotoboek!”

    1. Dankje! Ik ben er zelf ook echt superblij mee. Het is veel leuker om op deze manier de foto’s terug te kijken dan op mijn gsm of laptop. Ik had nog nooit een fotoboek van een vakantie laten maken, maar nu ik het eens heb gedaan wil het altijd doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *