Mijn week #9: Flavourites, pers & mijn plan

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag deed ik weinig anders dan werken voor Kadonation en werken aan mijn Digitaal Marketingplan, ook voor Kadonation. Het gaat gelukkig goed vooruit én het is plezant om te doen, dus dat wil zeggen dat ik een goede studiekeuze heb gemaakt 😉 Tussendoor van die leuke mailtjes van klanten krijgen, daar doen we’t voor hé! Dit is trouwens één van de blogberichten waarover dat gaat! En verder trok ik geen foto’s, besefte ik toen ik mijn bed lag. Dan maar een zwarte.

Feest op kantoor op dinsdag! Of toch een beetje alsof.. Voor een foto in Het Laatste Nieuws bij een artikel over een ludieke actie van Kadonation lieten we een confettikanon knallen! ’s Avonds was het alweer tijd voor de laatste sessie van het postgraduaat.. Willen jullie daar graag een aparte blog over lezen? Laat het zeker weten in een reactie!

Woensdag stond ik 1,5 uur gezellig in de file omdat 3 legervoertuigen ‘toevallig’ in panne vielen… Wel leuk was toen ik op kantoor kwam en onze confetti-foto in Het Laatste Nieuws stond en we ook in de Gentenaar stonden! We werden ook online opgepikt, onder andere door Bloovi! Een leuk begin van een zonnige woensdag, waar we ’s middags onze lunch gezellig in het zonnetje konden opeten. Geen idee wat ik ’s avonds nog deed, maar ik gok op verder werken aan mijn marketingplan 🙂

Ik reserveerde op donderdag een mooie mat bij Karwei in Utrecht! Daar ga ik dat weekend namelijk naartoe en Karwei levert niet in België, dus van die gelegenheid moet ik gebruik maken. Verder was het een gewone kantoordag en ’s avonds weer werken aan mijn plan. Ik zit er zó hard mee in mijn hoofd, dat ik gewoon rats de bestuursvergadering van de turnkring ben vergeten. Sorry bestuur! Ik beloof vanaf volgende week beterschap 🙂

Vrijdag = freelance dag! Ik had een hele goede meeting bij een tof, jong bedrijf. Kan er nog niet veel over vertellen maar hopelijk binnenkort meer. De meeting duurde wat langer dan verwacht en dan moest ik nog naar het gemeentehuis voor om mijn nieuwe pas te gaan afhalen. Inpakken voor een weekendje Utrecht en bij mijn ouders gaan eten! Rond 19u werd ik opgepikt door vriendin Ute en vertrokken we naar onze KEI toffe Airbnb. Een aanrader! Dankjewel Ute voor al het geregel en opzoekwerk 🙂 We geraakten nog net op tijd bij de Jumbo achter de hoek voor chips en wijn. Er was Netflix, dus we keken naar Gilmore Girls en tetterden gezellig de nacht in!

De reden van ons weekendje was de Flavourites-beurs op zaterdag! Een beurs waar tientallen webshops voor één keer ook offline eens de producten verkopen. Ik heb me gelukkig kunnen inhouden qua aankopen, maar ik had gemakkelijk veel geld kunnen opdoen.. Zo veel toffe interieurspulletjes, maar ook bureaumateriaal en all things baby. Ik ben in ieder geval met heel veel DIY-inspiratie naar huis gegaan! Dus ik weet weeral wat te doen zodra mijn marketingplan af is. In de namiddag verkenden we Utrecht wat meer, kocht ik bijna 3 paar schoenen maar liet ze toch staan, #trots. We gingen voor een aperitiefje in een oude kerk turned biercafé en aten tapas in een kelder.

En dan is het alweer zondag! Ochtendloopje/wandelintje in de benen, doucheke en dan door naar de Karwei voor mijn mat! Nog iets eten en dan trokken we terug naar huis. Waar ik de rest van de zondagmiddag weer aan mijn plan spendeerde… 🙂

Weeral een week voorbij! Wat deed jij vorige week allemaal? 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *