Mijn week #8

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag was een heel ongeïnspireerde dag waarop ik bijna vergat foto’s te maken! Ik ging ’s ochtends naar het ziekenhuis voor een gratis huidcontrole, dat kan dankzij de organisatie Euromelanoma, die geven je de kans om gedurende één week een gratis afspraak te boeken. Geen rare moedervlekjes bij mij dus dat is positief! Ik reed nadien door naar het werk en ook daar ging het me niet af.. Geen inspiratie, niet op mijn woorden kunnen komen,… Moeilijke dag 🙂

En de reden waarom ik het zo moeilijk had is stress.. Maandagavond vroeg Kristof mij wat er scheelde en kwam het er allemaal uit. Ik heb niet alleen een deadline voor mijn eindwerk op de avondschool, maar moet ook voor de turnkring veel introductie filmpjes maken voor ons turnfeest, dat zijn gemakkelijk 15 video’s die gemaakt moeten worden tegen 6 juni. Daarnaast was er ook een naderende deadline op het werk voor een actie, had ik een deadline voor een klant die, als de 5 artikels die ik moest aanleveren goed waren, een vaste klant kon worden,… En dan ben ik komende twee weekends in het buitenland waar ik niet weet of ik veel kan doen… AAAAH! Dinsdag vond ik troost in een cappuccino en ’s avonds op de avondschool had ik moeite om mijn aandacht erbij te houden.

Maar woensdag scheen de zon en ging ik voor het eerst met blote benen buiten! #melkflessen De deadline op het werk is voor onbepaalde duur uitgesteld, het zou kunnen dat het juni wordt maar het najaar is even goed mogelijk. Dus een beetje meer ademruimte en een beetje minder stress! Ik had interessant gesprek op het werk… Woensdagavond schreef ik een blogje over omgaan met stress, en weet ik eigenlijk niet meer of ik nog iets heb gedaan. Ik denk vroeg gaan slapen want de moeilijke start van de week heeft er wat ingehakt 🙂

Donderdag werkte ik een dagje van thuis en ’s avonds had ik afgesproken om te gaan eten met de oude collega’s! Ik besloot dapper om tussen twee regenbuien door met de fiets te vertrekken (het kon wel eens laat worden) en dat leverde me deze mooie regenboog op! En of het laat is geworden… We gingen iets eten bij Ellis Gourmet Burger aan het Museum van Schone Kunsten om daarna in Plein Publik eentje te gaan drinken. Toen we doorhadden dat het daar niet met dansen was, trokken we naar de Marmite, ik denk het ‘schraaltse’ danscafé van Antwerpen maar wàt een plezier – en shotjes – hebben we gehad! Zó leuk dat we met een aantal nog afsloten in de Red & Blue. Ik denk dat het de 2e keer is dat ik daar binnenkwam 🙂 Een van mijn beste vriendinnetjes was er die avond ook en ik rolde om half 5 moe mijn bed in.

Op vrijdag is het gelukkig mijn freelance-dag. En hoewel ik dan ook moet werken, is het toch een heel ander gevoel dan thuis werken voor mijn werk. 🙂 Deze kom vol vitamientjes ging er goed in als 4-uurtje en ik heb goed kunnen doorwerken! Blogjes schrijven, contractjes opstellen, mailtjes sturen, facturen maken,… Tegen 6u streepte ik het laatste puntje van mijn to-do lijstje. Kristof kwam met pizza thuis, jummiiieee! Na het eten was het tijd voor het tweede feestje van de week: Familiefeestje! Mijn tante en nonkel waren 25 jaar getrouwd en allebei jarig geweest, dus genoeg redenen om te feesten met familie en vrienden. Het werd een geweldig feest; met laserlichten en al!

Ik had wijselijk aangeboden om BOB te zijn vrijdag, want zaterdag moest ik op tijd opstaan en fris genoeg zijn om een hele dag aan mijn digitaal plan te werken! Ik verschoot van mezelf maar ben super gestructureerd te werk gegaan, met geplande werkuren en pauzemomenten waarbij ik in de pauzes de huishoudelijke taken inlaste zoals was ophangen en naar de winkel gaan. Productief much?! Kristof had lief aangeboden om ’s avonds te koken en het werd een heerlijke, vegetarische tomatensaus met paprika en aubergine met bulgur. Genoeg voer om nog lekker door te typen tot 23u!

Want ja hoor, ook zondag ging ik gewoon door met mijn eindwerk! Dit keer waren de pauzemomenten voor nog wat ander werk, zoals deze leuke koffie- (en thee – niet op de foto)-zakjes uittesten en fotograferen. Het is werk voor een nieuwe klant, dus van zodra ik kan laat ik het jullie allemaal zien! ’s Avonds mochten we de voetjes onder tafel schuiven bij mijn ouders voor huisgemaakt stoofvlees mét verse frietjes en een witloofsalade. Het dessertje was ook niet slecht 😉

En zo komt ook deze week weer ten einde! Een moeilijke start, maar uiteindelijk komt alles altijd goed. Als je maar hard genoeg werkt, kan alles. Zo ook een digitaal plan in 2 dagen schrijven ;-). Nee, ik ben er nog niet helemaal, maar heb toch al 3/4e afgewerkt. Als ik deze week ’s avonds ook nog productief kan zijn, komt het helemaal goed! Sporten en gezond eten is er even bij ingeschoten maar hé, nieuwe week, nieuwe kansen!

Hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *