Mijn week #7

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag begon nog in New York met een all-American breakfast! Bagel, bakje fruit, koffie, thee en fruitsap. Een goed begin van de dag! We namen de metro richting Chelsea Market voor een paar souvenirtjes en tegen 3 uur ’s middags voelde ik me rotslecht. Hoofdpijn, keelpijn, snot,… In de winkel een paar medicijnen gaan halen en dan naar de kamer om wat uit te rusten. ’s Avonds wilde ik namelijk nog naar de Brooklyn Bridge met zonsondergang én Times Square in volle glorie zien, dus dat deden we dan nog!

Want dinsdag was alweer onze laatste dag in Amerika! We namen nog afscheid van Central Park en slenterden nog wat rond. Rond half 4 vertrokken we met de metro richting luchthaven, waar we mooi op tijd aankwamen. We hadden nog wat cash dollars over die op moesten en er zat een Shake Shack in de luchthaven! Smaakt altijd 🙂 Tegen half 8 was het dan tijd om op te stijgen richting België.

Om 7 uur later na een turbulente vlucht in druilerig Zaventem te landen op woensdag. Ik had gehoopt wat te slapen op de vlieger, maar dat viel wat tegen. Tegen 11 uur waren we terug thuis en ben ik meteen naar de winkel gegaan, was ingestoken,… En dan voor een middagdutje in de zetel gaan zitten 🙂 ’s Avonds stond er bloemkoolpizza op het menu, met een bodem van Magioni – lekker! – en gingen we even langs mijn ouders.

Donderdag was het dan écht terug back to reality en stond er een kantoordagje op de planning. En daar kreeg ik deze Dopper-fles met ons logo op! Handig want nu zit ik vaak in de auto met dorst, omdat ik vergeet iets mee te nemen, maar dat is nu verleden tijd! Ik maakte deze groentenlasagne waar we de rest van de week van hebben kunnen eten, wat een portie. Maar wel lekker!

Tijdens mijn dag thuis op vrijdag ging ik langs de Ikea, op zoek naar een mooie kader om ons uniek ‘kunstwerk’ uit New York in uit te stallen. Ondertussen zijn de kader én pinguïn gesneuveld door een windvlaag wanneer voordeur en terrasdeur samen open stonden :(. Ik kocht ook deze staanlamp voor achter onze zetel, ik ben er al drie jaar verliefd op maar onze huidige lamp ging maar niet kapot.. Tot deze week! De rest van de dag werkte ik voor klanten aan artikels en keek ik een paar afleveringen van Gossip Girl. Heel leuk om nu tijdens die tussenshots van New York de plaatsen te herkennen 🙂

En wat een heerlijke dag was zaterdag?! Ik moest nog verder werken voor mijn klanten en drrrrringend beginnen aan mijn eindwerk voor de avondschool (30 mei is de deadline…) dus dat deed ik lekker in het zonnetje! ’s Middags was het even tijd voor pauze op een terrasje met de vriendinnetjes en mijn zaterdagavond spendeerde ik achter de computer, want op 11 mei heb ik een deadline voor 5 artikels over zonnepanelen en energiezuinig (ver)bouwen. Een materie waar ik niet helemaal in thuis ben, dus een beetje opzoekwerk was nodig!

En ik wist ook dat ik op zondag niets ging kunnen werken want we waren uitgenodigd voor een brunch bij vrienden en trokken daarna met hen naar een paar brouwerijen. Om de twee jaar is het ‘Tour de Geuze‘, een openbrouwerijendag van het Pajottenland en de Zennevallei. Wij trokken eerst naar Lindemans, waar uiteraard een kriekske geproefd moest worden en daarna naar Brouwerij Timmermans. Heel leuk om eens achter de schermen te kunnen rondkijken – en bij te babbelen :). Daarna gingen we eten bij mijn grootouders, die allebei net jarig zijn geweest en was het weekend ook weeral voorbij!

Deze week komen er weer een paar drukke dagen aan, met gelukkig een rustig weekend. Want nu moet ik écht wel beginnen aan mijn eindwerk… 🙂 Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *