Mijn week #6

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Op maandag was het hoog tijd om onze koffers stilaan in te pakken, dus dat deed ik dan ook ’s avonds na het werk. Ik ging nog even fitnessen en lakte mijn nagels nog eens zwart. Ik was vergeten hoe leuk dat eruit ziet!

Een heerlijke cappuccino van de verdieping onder ons op kantoor om de dinsdag mee te beginnen. We hebben een eigen koffiezet op kantoor, maar af en toe sluip ik graag eens naar beneden voor een bekertje! ’s Avonds deed ik alvast mijn workout van Kayla die normaal voor woensdag was, om al een head start te nemen want ik weet dat ik de eerste 3 nachten geen fitness in het hotel heb. Ik ben trots op mezelf! We duiken vroeg in ons bed want de wekker staat om half 6. Auwch!

Groetjes uit de lucht! Woensdag is travel day en zitten we 8 uur op het vliegtuig naar NEW YORK! Ik keek een beetje op tegen het lange vliegen, maar het valt best goed mee. Ik keek twee films, las in mijn boek en deed een paar dutjes tussendoor. Het eten viel gelukkig ook nog wel mee 😉 Wanneer we landen is het half 2 in New York en na lang aanschuiven aan de douane en wat sukkelen met de metro, komen we tegen half 5 lokale tijd aan in ons hotel. We raken nog net in een restaurant achter de hoek en kruipen om 8 uur lokale tijd doodmoe ons bed in. Bij ons is het dan ook al 2u ’s nachts, dus dat was een lange dag 🙂

En de jetlag heeft ons dan ook te pakken op donderdag, maar in deze richting is het minder erg. We worden om 2u ’s nachts wakker, want dan is het 8 uur ’s morgens in België en dus gewoon normale tijd.. Maar in New York is dat wel midden in de nacht dus we soezen nog wat verder, lezen en werken een beetje en tegen 6 uur zijn we het beu. Loopschoenen aan en klaar voor een rondje door Central Park! Verbazingwekkend hoe veel volk er al om 6 uur in dat park rondloopt! De rest van de dag verkennen we New York en jullie kunnen binnenkort een day-to-day blog lezen wat we allemaal deden. Deze inspirational quote op de stoep vond ik wel een mooie 🙂

Vrijdag zag ik dat het zonnig ging worden, dus de ideale dag voor een boottochtje! Ik hou van boottochtjes en vind het dan ook leuk om dat overal waar mogelijk te doen. Maar hier is het dus een must. We kiezen voor een ‘Best of NYC’-rondvaart van 2,5 uur en zien onder andere The Statue of Liberty! In de namiddag wandelen we verder door de stad en sluiten we de dag af in het High Line park, dat recent is open gegaan en op 10 meter boven de grond ligt. We gingen even zitten om te voetjes te laten rusten en te genieten van dit uitzicht!

En dan is het alweer weekend! Zaterdag beginnen we terug met een loop/wandeltochtje, dit keer in het Riverside Park, langs de Hudson. Vergelijkbaar met de Kaaien in Antwerpen, maar dan mét deze skyscrapers voor je neus. Zo leuk! Vandaag is ook de dag dat we wisselen van hotel. We verhuizen naar het Marriott Courtyard hotel vlakbij Times Square. Ik heb vorig jaar 3 overnachtingen in dit luxehotel gewonnen en dat is ook de reden dat we nu in New York zijn! Wanneer we binnenkomen op de kamer staat de prosecco koud en natuurlijk moest ik Kristof laten poseren met de glaasjes voor ons uitzicht. Zien jullie Times Square in de verte? 🙂

Al een hele week kan ik dingen van mijn bucketlist strepen en dat is zondag niet anders! We wandelen vanuit Brooklyn richting Manhattan over de Brooklyn Bridge! Jammer dat het bewolkt is, maar we komen volgende week nog eens terug als het donker is, dan kan ik – hopelijk – een mooie foto maken om te laten drukken op glas om onze gang wat op te leuken! Na een bezoekje aan Whole Foods voor avondeten (wat een beleving!) duiken we de fitness in op de 35e verdieping en werk ik week 9 van de Bikini Body Guide af. Ik merk dat ik moe ben van het vele rondwandelen, want het gaat me niet zo goed af. ’s Avonds eten we in onze kamer en duik ik het bad in met mijn boek!

Deze week zijn we nog 2 dagen in New York en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan? Ook veel gewandeld? 🙂 

One Comment on “Mijn week #6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *