Mijn week #5

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Een maandag die voelt als een zondag, ZALIG! Na het feestje van de dag ervoor en met maar 6u slaap, gingen we voor een lange wandeling in het bos. Batterijtjes opladen, heerlijk. ’s Avonds begon ik alvast eten te maken voor de rest van de week want we hebben het beiden ’s avonds heel druk. Door al eten te voorzien, probeer ik te vermijden dat we naar kant-en-klaar maaltijden grijpen. Hier ben ik trouwens een verspakket van Albert Heijn aan het maken, Indiase Curry. Aanrader!

Meetings! Dat was mijn dinsdag 🙂 ’s Middags bij Commpaan, het communicatiebureau waar ik voor freelance, om een Plan Van Aanpak te bespreken met de rest van het team. Dan van Brasschaat door naar centrum Gent, waar ik een afspraak had met Influo. Dat is een platform dat influencers en merken met elkaar in contact brengt. Het was een superfijne meeting en onderweg naar mijn auto genoot ik nog even van Gent! Want ik moest alweer door naar de avondschool waar we les hadden over Inbound Marketing.

En dan is het alweer woensdag. Zijn jullie ook altijd zo in de war als er een feestdag is geweest? Het was in ieder geval een kantoordagje, met veel besprekingen want we hadden elkaar allemaal lang niet gezien precies! Tegen het einde van de dag deed ons internet het niet meer en dat is dan ook de enige foto die ik zelf heb gemaakt die dag… ’s Avonds nog even langs Basic Fit in Sint-Niklaas want ik ging sushi eten bij Sylvie! We bespraken nog wat strategie voor Mix ’n Match en tegen 22u dook ik moe mijn bed in.

Ik moest net niet krabben maar hoe koud was het donderdag? Brr! Ik had een office day en ’s avonds haalde ik mijn beste huisvrouw-skills nog eens boven. Deze lekkere ovenschotel met kippengehakt, courgette, aardappelpuree en mozarella was het resultaat! Ik moest best nog wel wat werk doen voor een paar klanten in bijberoep, dus dat was ook meteen mijn avondactiviteit!

FriYAY! Vrijdagochtend meteen goed begonnen in de fitness en nadien even langs de winkel, moet ook gebeuren natuurlijk. Ik schreef een paar blogposts voor klanten, werkte een offerte uit voor een – hopelijk! – nieuwe klant, deed de was, betaalde mijn BTW bijdrage, maakte granola,… En ik ontdekte dat alle 13 afleveringen van de serie ‘Girlboss’ in één keer gedropt waren op Netflix. Gevaarlijk, I can tell you! (Volgende week meer daarover!)

Zo’n ‘vanalleswat-dag’ die héél leuk afgesloten werd met de beste vriendinnetjes op restaurant. Omdat afspreken met ons gevijven altijd een hele puzzel is, hebben we besloten vanaf oktober (zo ver moesten we dus al gaan!) élke eerste zaterdag van de maand vrij te houden voor ladiesnight!

Zaterdag had ik precies toch wat last van mijn alcohol consumpties de dag ervoor… Niet dat ik veel heb gedronken, maar wel alles door elkaar. Oeps 🙂 Ik was van plan om de laatste workout van week 8 van Kayla’s Bikini Body Guide te doen, maar toen ik aankwam op de fitness had de personal trainer “aaaaaaall the space” nodig en ik mocht mijn matje er dus niet leggen. Dan maar op de crosstrainer.

Op de fiets onderweg naar huis rij ik voorbij deze sleepwagen die Kristof’s auto heeft achterhangen! Het is bij ons in de buurt altijd miserie om te parkeren, waardoor we ons soms niet legaal parkeren. En er zijn nu een paar buren die dan de politie bellen.. Kristof zelf was op kantoor, dus mama to the rescue om samen met mij de auto te gaan oppikken.. De rest van de middag spendeerde ik met Gossip Girl op de achtergrond!

En zondag stond helemaal in het teken van de 10 Miles in Antwerpen! Kristof liep mee met twee kameraden. Ze vertrokken in wave 2 om 15u, dus tegen 13u vertrokken we met de fiets richting voetgangerstunnel, om dan te voet de oversteek naar Linkeroever te maken, waar de start en finish van de wedstrijd was. Ik was aangenaam verrast door de goede organisatie. Ondanks dat het een event is waar gigantisch veel volk op afkomt, had ik nooit een benauwd gevoel 🙂 (Op festivals bekruipt me dat al eens..)

Kristof liep hem uit in 1:16:23 , een knappe prestatie als je weet dat hij amper getraind heeft! En ik raakte gemotiveerd om volgend jaar ook mee te doen. Bij deze staat dat ook op het internet, dus belofte maakt schuld… Doe jij ook mee? Of heb jij hem dit jaar gelopen? 🙂 

Voilà, al weer een leuke week om op terug te kijken en een nóg leukere week om naar uit te kijken want we vertrekken snel naar Neeeew Yooooo-oooooork! Hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *