Mijn week #4

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag was een heel ongeïnspireerde dag die ik eindigde met Kayla’s week 7, legs & cardio. Ik had geen zin om naar de fitness te gaan dus deed de workout gewoon thuis in de tuin! Ik maakte ons avondeten klaar en mealprepte een beetje voor de komende week, niks spannend dus 🙂

Dinsdagochtend was ik meteen wakker door de giga-spin in de badkamer! Kristof was al vertrokken dus ik heb ze gewoon laten zitten. Toen ik ’s avonds thuiskwam was ze weg… In de namiddag ging ik langs een start-up in het Gentse voor een video voor Kadonation! ’s Avonds was het – na een avondwandelingetje – tijd voor saaie huisvrouw-dingen zoals de afwas en de strijk. Spannend!

Net op een dag dat ik ervoor kies om zonder make-up te gaan werken komen ze filmen bij Kadonation.. Ik heb een paar keer moeten babbelen maar weet nog niet of ze daar iets van gaan gebruiken. We’ll see! Na het werk reed ik door naar de Basic Fit in Lokeren voor een korte cardio-sessie op verplaatsing, want ’s avonds was het tijd voor een workshop Smokey Eyes die we met Mix ’n Match Agency geven bij Figaro! Drukke dag 🙂

En dan is het weeral donderdag! Ik werk dan – bijna altijd – van thuis en dan begin ik de dag graag met een workout! Het was tijd voor week 7, arms & abs van Kayla, maar pfoe, niet mijn favoriet want ZWAAR! Ik ben trouwens zo goed als back on track na een week niets doen en niet op mijn eten letten. Deze lekkere avocado-salami-kiemgroenten-crackers als lunch zijn het bewijs!

Vrijdag werkte ik voor mijn klanten en had ik ’s middags een skypemeeting. Leuk want zo kan je toch nog eens tegen iemand anders dan jezelf babbelen! 😀 Soms vind ik zo thuis werken toch maar eenzaam..  ’s Avonds kreeg Kristof food delivery op kantoor, want we gingen nog iets drinken in Berchem met zijn zus en haar vriend. En daar bestelden we nacho’s met homemade salsa bij, lekker.

Het weekend begon ik met een workout! Ik begin ook meer en meer te genieten van de stretch-sessies nadien, dat doet zo veel deugd! Goed dat ik ben gaan fitnessen want ’s avonds ben ik met Kristof eerst in de bar van Brouwerij de Koninck nog eentje gaan drinken, om dan de straat over te steken naar de Pelgrim! We hebben daar 3 gangen gegeten voor de verjaardag van mijn papie en nadien was het nog een verjaardagsfeestje van één van mijn beste vriendinnetjes!

Paasbrunch! Net zoals heel België denk ik, gingen ook wij op zondag paasbrunchen bij Kristof’s ouders. Dat mag van mij ieder weekend zo zijn! In de namiddag tijd voor me-time op de crosstrainer, met de laatste nieuwe aflevering van Riverdale! Wie kijkt er nog naar?

Elk jaar, op de zondag voor Paasmaandag, is het ‘Zotte Zondag’ in het jeugdhuis hier. Kristof moet er altijd de hele avond tappen, dus ik begon de avond bij Tahnee, waar we de overschotten van haar verjaardagsfeestje de dag ervoor opmaakten. Ik heb mij ROT geamuseerd en kroop voldaan mijn bed in! Leuke afsluiter van de week 😀

Ik heb afgelopen week zelfs, zonder het echt bewust te doen, elke dag een workout gedaan! Eens kijken of ik dat deze week ook kan doen… Het wordt weer lekker druk, dus we zullen zien! Hoe was jouw week? Ben jij ook gaan paasbrunchen? 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *