Mijn week #3

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag begon goed met een pizza-teamlunch om onze nieuwe aanwinst Yoshi te verwelkomen! Van mij mag er iedere week zo’n lunch zijn 😉 ’s Avonds ben ik tot laat bezig geweest met een presentatie te maken. Er is mij gevraagd om iets te vertellen over mijn verhaal, over bloggen als bedrijf en over hoe je nu aan zo’n blogpost moet beginnen.

Want dinsdag hebben met een groepje van de avondschool onze eigen sessie in elkaar gestoken! Onze gastheer Levi zorgde voor de locatie, een hapje en een drankje. Ik heb een woordje uitleg gegeven over bloggen, en 3 medestudenten coverden topics als fotografie, snapchat & vloggen en Google Analytics! De laatste heb ik moeten overslaan, aangezien het al laat was en ik nog een uur naar huis moest rijden.. Maar wat een leuke avond!

Minder spannend was mijn woensdag. Ik bleef tot 17u op kantoor en toen ik thuis kwam was Kristof ook nog aan het werk. Avondeten alleen als gevolg, dus croques met een beetje groentjes on the side achter mijn computer! Ik heb de hele avond gewerkt aan het updaten van mijn ‘bedrijfswebsite en schreef nog wat blogjes voor jullie. Niets speciaals dus!

Wanneer ik donderdagavond wou gaan wandelen, was ik mijn sportschoenen kwijt.. Kristof had ze ook nergens anders gelegd dus wandelde ik maar te voet naar de fitness om te gaan horen of ik ze daar zondag niet was vergeten. Bleek dat dus het geval! Gelukkig hebben ze mijn schoenen zo lang opzij gehouden! ’s Avonds dook ik in bed met een New York-guide want binnen 20 dagen zijn we alweer weg!

Vrijdag = freelance-dag dus ik begon met een portie cardio! Met mijn favoriete series van het moment vloog dat uurtje snel voorbij. Verder ging alvast naar de winkel voor eten en werkte ik voor mijn klanten. Kristof zat na het werk in Brouwerij de Konick met oud collega’s en vrienden en het werd zo’n spontane avond die pas om 3u ’s nachts eindigde.

Maar daar kunnen we precies niet meer zo goed tegen! Zaterdagochtend toch even naar Antwerpen om te gaan winkelen en ik kocht deze mooie schoenen! De namiddag spendeerden we in het zonnetje, met een portie fruit én wat interessant leesmateriaal. ’s Avonds op ons gemak voor de tv gehangen en op tijd gaan slapen, zalig 😀

Want zondag kwam mijn beste vriendinnetje Dominique langs! Ze trouwt in september en ik ga die dag haar kapsel en make-up verzorgen dus moet er uiteraard geoefend worden. Ik ben helemaal verliefd op deze prachtige krullen en vind het zó jammer dat mijn haar nu kort is.. 3 uur later vertrokken we naar vrienden om op hun terras nieuwe BBQ in te wijden en te genieten van een zalig zonnetje. Het was meteen onze eerste BBQ van het seizoen!

En jij, heb jij dit weekend ook de BBQ aangestoken? 🙂 Op naar een nieuwe topweek! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *