Mijn favoriete series op Netflix

Series kijken, mijn favoriete tijdverdrijf! Zowel om aandachtig naar te kijken bij nieuwe afleveringen tijdens een cardiosessie in de fitness, of de ‘oude’ lekker op de achtergrond op te zetten tijdens het bloggen. Sinds ik eindelijk Netflix heb (late bloomer hier!) kan mijn plezier niet op! Momenteel zijn er drie series die ik ‘tegelijkertijd‘ aan het volgen ben:

Riverdale

Smijt Gossip Girl en Pretty Little Liars bij elkaar en je krijgt Riverdale! In een fictief, slaperig stadje zorgt de verdwijning van de populairste jongen van de plaatselijke high school voor opschudding. Wanneer hij een paar weken later blijkt te zijn vermoord, is het hek van de dam. De studenten/vrienden gaan op onderzoek en hun ouders hebben er precies meer mee te maken dan ze willen laten uitschijnen.

In deze Netflix Original serie komen elke aflevering nieuwe intriges boven en ik heb nog geen flauw idee hoe het zal aflopen. Spannend dus!

Designated Survivor

Nog zo’n Netflix Original, maar dit keer een politieke thriller! In Designated Survivor wordt een aanslag gepleegd in Washington, waarbij heel het congres om het leven komt, ook de president. Om te vermijden dat het land zonder ‘leider’ valt, wordt er bij elke vergadering één lid van het congres naar een andere locatie overgebracht. Je begrijpt het al, een ‘gewone man‘ ineens een land als Amerika leiden, dat net een aanslag van het 9/11-kaliber heeft geïncasseerd.

Intriges, backstabbing en personages met dubbele agenda’s: dat is de cocktail die Designated Survivor de moeite waard maakt!

Gossip Girl

In september dit jaar is het 10 jaar geleden dat de eerste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. En nog àltijd blijft het mijn favoriete serie aller tijden! Tranen met tuiten heb ik geweend bij de allerlaatste aflevering en ik heb alle seizoenen op DVD, ook al heb ik nu geen toestel meer.. 😉 De Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Cecily von Ziegesar.

Gossip Girl neemt je mee in het leven van een aantal bevoorrechte, upper class tieners in New York. En die tieners zijn niet braaf 🙂 Gossip Girl zelf is een website die de meest sappige roddels over iedereen te weten komt en geen twee keer nadenkt om ze te verspreiden. Heerlijk!

Dit zijn momenteel mijn favoriete series! Heb jij één van deze al gezien? Welke ben jij op dit moment aan het kijken? Let me know in een comment! 

One Comment on “Mijn favoriete series op Netflix”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *