Fit tip #3: series kijken

Fit tip: series kijken

Ik hoor je luidop denken bij het lezen van deze titel: “Hoe in g*dsnaam kan series kijken mij helpen fitter te worden?”. Begrijpelijk, maar het is mogelijk!

Als jij, net als ik, voor cardio naar de fitness trekt is er vaak weinig omhanden. Ok, er zal wel iets opstaan op de schermen die ophangen, maar vaak zit het programma al in de helft, is het iets wat je niet wil zien en zonder geluid is er al helemaal aan. En dan is het moeilijk om een uur lang op de crosstrainer te blijven staan. Been there, done that 🙂

Als jij, ook net als ik, graag series kijkt, is een uurtje crosstrainer echt het i-d-e-a-l-e moment om de laatste nieuwe aflevering van je series te bekijken. En zeker nu Netflix een nieuwe functie heeft die je toelaat bepaalde series te downloaden en zonder verlies van mobiele data te bekijken!

Vanaf nu plan ik dus mijn cardiosessies rond nieuwe afleveringen! Zo blijf ik gemotiveerd om iedere week toch aan mijn cardio te komen. Of hoe je het nuttige aan het aangename kan koppelen 😉 Welke series ik dan zoal bekijk, dat laat ik jullie zondag weten!

Kijk jij ook naar series tijdens cardiosessies in de fitness? Of heb jij een andere manier om die trainingen boeiend te houden? Laat het me zeker weten in een comment en wie weet probeer ik het wel eens uit! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *