4 motiverende video’s om vandaag te kijken

Ik ben sinds kort helemaal into Youtube! Ik volg er mijn favoriete bloggers (binnenkort een lijstje!) die nu ook vlogger zijn geworden, maar ga er ook regelmatig naartoe voor inspiratie en motivatie.

Zo zijn er een paar vlogs die mij bepaalde inzichten hebben bijgebracht of die gewoon de peper in uw gat aanwakkeren en je de motivatie geven die je op dat moment nodig hebt om er volledig voor te gaan. Dus als jij op zoek bent naar nog wat motivatie, neem even de tijd en kijk deze 4 vlogs achter elkaar! You can thank me later 🙂 

Casey Neistat – DO WHAT YOU CAN’T

Het verhaal van grote ondernemers heeft vaak een gemeenschappelijk factor: tegenwerking. Er zijn àltijd mensen die zullen zeggen dat wat jij wil doen niet mogelijk is, of dat je het niet kan, of andere dingen om jou eigenlijk tegen te houden van te doen wat je wil doen. Ook iets waar Casey op botste in zijn begindagen. Daarom deze video, do what you can’t en laat iedereen maar praten. Zolang jij je doel voor ogen houdt, komt alles goed. Kijk maar naar Casey 🙂

 Gary Vaynerchuck – What’s Next Conference keynote

Gary is zo’n beetje de modern rockstar in de marketing wereld. Hij is brutaal, grof en zal niet aarzelen jou op je plaats te zetten. En je zou daarbij kunnen denken dat hij het nogal hoog in z’n bol heeft, maar hij heeft wel een imperium opgebouwd. Zijn dagelijkse vlogs kunnen mij minder boeien, maar het leuke is dat hij al zijn keynotes en podiumsessies ook online zwiert. Bespaart je meteen enkele 100-en euro’s, want dat moet je er wel voor over hebben om hem live aan het werk te zien.

Aranka Van der Voorden – Girlboss Rally in L.A. with Sophia Amoruso

Aranka is mijn voorbeeld op vlak van vrouwelijk ondernemerschap! Ik heb veel boeken op mijn #girlboss-lijstje aan haar te danken. Ze heeft ondertussen 3 bedrijven op haar naam staan én slaagt er in om alles te combineren. Wanneer de opper-Girlboss Sophia Amoruso een heuse rally organiseerde in L.A., trok Aranka ernaartoe met een collega onderneemster. Ze maakten een leuke recap in deze video én halen telkens de belangrijkste take-aways van elke spreekster aan.

Simon Sinek – How great leaders inspire action

Simon kwam ook al terug met zijn boek ‘Start With Why’ in mijn lijstje. Als je liever meteen tot de essentie komt, is deze TED Talk (van ondertussen ook weeral bijna 7 JAAR geleden) ook een aanrader. Een goeie om af en toe eens terug te bekijken, wanneer je voelt dat je de focus een beetje kwijt raakt. Simon zet je terug op het juiste pad!

Ziezo, dat waren 4 video’s die mij motiveren! Hoe kom jij aan je motivatie? Heb je nog video’s die in mijn – korte – lijstje ontbreken? Laat het me weten in een comment! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *