Mijn week #2

Niets leuker dan op maandagochtend terug te blikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag begon ik de werkweek niet in Gent, niet van thuis maar in Kristof’s kantoor! Ze kwamen daar de buitenverlichting ophangen en hij moest zelf nog een halve dag op opleiding. ’s Middag verhuisde ik naar huis, waardoor ik op tijd kon stoppen en te voet mét slippers naar de winkel kon, ZALIG! Ik kocht – behalve een pak galetten – alleen maar gezond. ’s Avonds maakte ik nog een verse portie granola et voilà, klaar voor een gezonde week!

Op dinsdag had ik een coachingsessie voor mijn eindwerk van het postgraduaat Digitale Marketing dat ik aan de HoGent volg. De 3 experts vonden mijn campagne goed in elkaar zitten, dus daar kan ik verder mee aan de slag! De wolken onderweg naar huis waren bedreigend.. Ik was verder nog zo stom om mij te verbranden aan de haardroger, waardoor het nu lijkt alsof een kat mij los in mijn gezicht heeft gekrabd, TOP…

Ik ben weeral een jaar ouder! Op woensdag mocht ik 24 kaarsjes uitblazen en ik schreef hier over 23 dingen waar ik blij om ben geweest in mijn jaar als 23-jarige – volg je nog? 😉 Op het werk werd ik aangenaam verrast met een prachtige bos bloemen én een Kadobon van Kadonation! Ik ben werkelijk met mijn gat in de boter gevallen hier. ’s Avonds nog een kort wandelingetje gemaakt met mama en Kristof en op tijd gaan slapen, dat zomeruur hakt er precies toch harder in dan gedacht… Heb jij daar ook last van?

Op donderdag was het tijd voor blote enkels en lenteschoenen, wàt een heerlijke dag was het trouwens?! Ik zat helemaal alleen op kantoor en heb dan ook gewoon mijn stoel voor het raam gezet en het raam open gedaan zodat ik lekker kon bakken én werken. Zalig. ’s Avonds was het vriendinnentijd en ging ik terrassen en eten met mijn oudste beste vriendinnetje, Jill! Daarna nog even door naar het cultuurcentrum in Hoboken voor de leukste plaatjes van Cath Luyten en nog andere vriendinnetjes. Topdag!

Vrijdag begon met een leuke koffiemeeting bij Maurice, met Ann van Commpaan. Er komen een aantal leuke projecten aan waarvoor ik de social media en nieuwsbrieven op mij zal nemen. Ann trakteerde op cheesecake voor mijn verjaardag, waar ik natuurlijk geen nee tegen zeg 😉 ’s Avonds had ik normaal afgesproken om iets te gaan drinken met vriendinnetjes, maar in plaats daarvan ben ik na het eten nog een korte wandeling gaan maken en kroop ik om 9u in mijn bed..

Om de volgende morgen om 9u terug wakker te worden! Tijd om op te staan en in actie te schieten. Ik kuiste heel ons appartement van onder tot boven (ha-ha) en legde onze nieuwe lakens op van H&M Home, ik vind ze zo mooi! ’s Middags was het weer tijd voor taart. Dit keer niet voor mijn verjaardag, maar wel voor de 1e verjaardag van Kristof’s petekindje: Fee. We bleven nog hangen om mee chinees te eten en ik kroop weer om half 10 doodmoe in mijn bed. Wat heb ik toch deze week?!

De zondag begon ik meteen goed in de fitness. Ik werkte week 6 van Kayla’s Bikini Body Guide af en keek nog een documentaire op de crosstrainer, samen goed voor 1,5 uur sporten! Nadien ben ik in de keuken gedoken en er niet meer uitgekomen tot de schoonfamilie aanbelde. Ik maakte kip met een krokant Doritos-korstje en deed een poging tot taart als dessert. ’s Avonds nog even in de zetel met De Voedselzandloper, waar ik alweer een tweede poging doe om uit te lezen.

Ziezo, hopelijk heb ik deze week iets meer energie 😉 Wat waren jouw hoogtepunten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *