Familieweekend in Cadzand

Vorig weekend genoten we van een weekendje weg met de familie. 2,5 dagen stralend weer, lekker eten, gezelschapsspelletjes,… Puur genieten! Het is ondertussen het 4e jaar dat we zo’n weekendje organiseren. We gingen al naar Coo, Baraque de Fraiture en Ieper en dit jaar kozen we voor Cadzand. Omdat we altijd met 12 volwassenen en een baby zijn, is een ruim huis(je) wel aangenaam 😉

Dit jaar huurden we een huisje in Résidence Noordzee van Roompot Vakantieparken, dikke aanrader! Mooi en verzorgd huisje, met 3 livings met keuken, 3 badkamers, 6 toiletten en een ruime, omheinde tuin. Dus de hond en baby kunnen zonder problemen buiten 😀 Zalige bedden én misschien wel het belangrijkste, de oudjes hoorden niets van de jeugd die in de 3e living ’s avonds nog blijft zitten. Dus iédereen zijn goede nachtrust is verzekerd! (Dat is op onze vorige locaties wel eens anders geweest… Oeps!)

We hebben goed gegeten, veel gedronken, gewandeld, geshopt en ge-relaxed. Kijk je mee?

En helemaal relax weer thuisgekomen! Zo mag elk weekend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *