Fit tip #2: Mijn top 3 Instagram accounts voor workout motivatie

Ik ben nu al een paar maanden weer goed aan het sporten, waarmee ik bedoel dat ik toch probeer om 5 van de 7 dagen een workout te doen. Maar soms heb ik het moeilijk om mezelf te motiveren en wil ik liever in de zetel kruipen met een ijsje of chips. Als ik zo’n lazy bui voel aankomen, scroll ik altijd even naar deze Instagram-accounts en zit ik binnen no time op de fiets richting fitness. Hopelijk hebben deze dames op jou hetzelfde effect!

Kayla Itsines

Queen of body transformations én met een wereldwijde community om ù tegen te zeggen. Als de transformatiefoto’s en motivational quotes je niet uit de zetel krijgen, weet ik het ook niet meer. 🙂 Oh en die foto’s van tropische vakantiebestemmingen en heerlijke, gezonde maaltijden doen je zin in ongezond meteen verdwijnen!

Kayla Itsines instagram Kayla Itsines instagram

 

The Fittest You

Gudrun is vegan, blogt over alles wat met gezondheid en sport te maken heeft en deelt – echt waar – de LEKKERSTE recepten om gezond te snoepen. De courgette-brownie is àltijd een schot is de roos bij gezelschap. Prachtige fotografie, motiverende woorden en sportoutfits om jaloers op te zijn, dat is het profiel in 3 kenmerken. Mijn favoriete, Belgische fitblogger!

Instagram The Fittest You Instagram The Fittest You

 

Soophisticated

Door Sofie Kerkhofs heb ik Kayla Itsines en haar Bikini Body Guide ontdekt. Als je naar Sofie kijkt, wil je meteen naar de fitness lopen, wetende dat het voor haar de eerste stap naar haar killer body was. Naast een killer body deelt Sofie ook nog eens prachtige interieurinspiratie en is haar hele account een droom om door te scrollen.

Instagram Soophisticated Instagram Soophisticated

Hoe raak jij gemotiveerd om te sporten? Laat het zeker weten in een comment! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *