Mijn week #1

Niets leuker dan op zondagavond terugblikken op de afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag begon met thee on the go in de auto en eindigde met een (heel) groot pakket van H&M! Ik heb namelijk éindelijk een Visa-kaart voor onze reis naar New York en die moest uiteraard eerst getest worden. 😉 Wat ik kocht zien jullie binnenkort!

Dinsdag was een dagje home-office, zalig! Omdat ik dan niet naar Gent moet, heb ik 2 uur extra en begin ik mijn dag met een workout. Ik heb sinds kort pindakaas ontdekt en na mijn morning workout at ik een eetlepel pindakaas met een appeltje! ’s Avond moest ik alleen eten en verwende ik mezelf met deze luxe-omelet met zalm, champignons en toast – mét goeie boter – on the side.

Back to the office op woensdag, met veel camions op de baan.. Rustig dagje op het werk en ’s avonds de arms & abs workout uit week 4 van Kayla, afziiieeen! Achteraf dook ik in de keuken en toverde deze gezonde versie van een ongezond gerecht op tafel: zoete aardappelfrietjes met een bio groentenburger. KEI lekker!

Wat een zalig zonnetje op donderdagochtend! Er is toch niets leuker dan opstaan met een blauwe hemel en stralend zonnetje? Loved it! Op donderdag kwam een overzichtje van mijn favoriete #Girlboss-boeken online. Heb jij er nog eentje die zeker niet mag ontbreken? Laat het me weten in de comments!

Vrijdag was een hectisch dagje! Ik ging ’s morgens naar de fitness voor een Full Body workout en dan thuis alles inpakken. Langs Ikea voor van bureauspullen en planten om Kristof’s kantoor een beetje aan te kleden. Zoek de plant! 🙂 Verder zat de auto nog vol want we vertrokken ’s middags op familieweekend! We hebben een huisje gehuurd in Noordzee Résidence van Roompot Vakantieparken. Er komt nog een aparte post van het weekend!

Zaterdag stond een bezoekje een een heel speciale boerderij gepland! Leuk om die beesten eens van dichtbij te zien 🙂 Na het middagdutje van de kleinste spruit trokken we naar het strand voor een ijsje en een wandelingetje. ’s Avonds stonden er lekkere ribbetjes op het programma en speelden we onze jaarlijkse quiz, gemaakt door mijn schoonbroer.

Vandaag werden we voor een laatste keer wakker in Cadzand! Met een theetje begon ik vanmorgen al een paar foto’s te bewerken en rond de middag vertrokken we naar Sluis voor een middagje slenteren/shoppen. Ik kocht een nieuw lentejasje van Vila! Na dit blogje te publiceren zet ik me nog in de zetel met een tasje ‘Slaaplekker‘-thee. Op naar een nieuwe week!

Wat waren jouw highligts deze week? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *