Samenwerken?

Samenwerkingen op evidriesen.be

Af en toe vinden bedrijven en merken de weg naar mijn blog en kunnen ze zich vinden in de content die ik aanbied. Ik heb dan ook het geluk dat die merken mij af en toe contacteren voor een samenwerking. Die samenwerkingen kunnen variëren, soms krijg ik een product opgestuurd of mag ik iets uitkiezen en schrijf ik er een blog over. Soms word ik daarnaast ook betaald om een artikel uit te werken.

Mijn blog is een plek waarop ik anderen wil inspireren. Als een merk of product op natuurlijke wijze bij mij en mijn blog past, ga ik met plezier een samenwerking aan. Als een merk of product niet bij mij en mijn blog past, zal ik de samenwerking niet aangaan. Dat lijkt me niet meer dan logisch! Wanneer ik een product heb gekregen of het blogbericht is gesponsord door een merk, zal dat altijd aangegeven zijn in de post!

Wil jij graag samenwerken op evidriesen.be? Stuur gerust een mailtje naar evi.driesenAThotmail.com! Ik denk graag creatief mee na!

Samenwerken met Evi Driesen – Freelance content marketeer

Als freelance content marketeer ondersteun ik verschillende bedrijven bij uitwerken van content en copy voor verschillende kanalen. Denk aan bloggen, nieuwsbrieven opmaken, social media planning,..

Een greep uit de dingen die ik voor mijn klanten doe:

  • social media planning, content creatie en opvolging (voor Kazi bijvoorbeeld)
  • bloggen! (hier, hier en hier)
  • e-mailmarketing (nieuwsbrieven opmaken en e-mail automation flows opstellen)
  • digitaal marketingplan op maat maken (inclusief analyse van huidige communicatie, bepalen van doelen en bruikbare plannen!)
  • website content voorzien (ook voor Figaro)
  • altijd klaar voor een uitdaging!

Kan jij hulp gebruiken bij één (of meer) van deze dingen? Super, ik wil je graag leren kennen tijdens een kopje koffie!